Economia circulară bazată pe RECICLARE este un element-cheie în viziunea lui Dan Barna, candidat la președenția României!

 -  -  11328


Unul dintre obiectivele lui Dan Barna în programul său pentru Președinția României este sprijinirea dezvoltării economice durabile, cu respectarea acordului de la Paris.

În acest sens, va sprijini măsurile de dezvoltare economică care reduc emisiile de carbon, încurajează economia circulară și stimulează investițiile în energie curată. Un exemplu de astfel de economie circulară este compania GreenWeee, cel mai mare angajator din județul Buzău, al cărei domeniu de activitate este colectarea și reciclarea deșeurilor electrice și electrocasnice.

“Reciclarea este un element esențial în combaterea încălzirii globale, de aceea statul trebuie să fie mai interesat de ce se întâmplă cu deșeurile și să creeze cadrul necesar pentru a stimula reciclarea. Astfel de firme vor avea toată susținerea mea în viitorul mandat de Președinte. Protejarea mediului este vitală.”, spune Dan Barna.

Programul lui Dan Barna pentru Președinția României: www.danbarnapresedinte.ro

1 notes
453 views
bookmark icon

One thought on “Economia circulară bazată pe RECICLARE este un element-cheie în viziunea lui Dan Barna, candidat la președenția României!

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *