Daniel Suciu canidează pentru funcția de președinte executiv al PSD

 -  -  2111063 

 

Bistrițeanul Daniel Suciu, care ocupă în prezent funcțiile de vicepremier și ministru al Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, va candida la funcția de președinte executiv al Partidului Social Democrat. Anunțul a fost făcut în urmă cu puțin timp.

Țin la fiecare coleg de-al meu, încă din prima zi în care m-am înscris în PSD. Am trecut prin multe, am suferit înfrângeri, ne-am bucurat când am avut aprecierea oamenilor. Am fost consilier județean, deputat, lider de grup si acum ministru, dar cea mai importantă calitate este cea de coleg al tuturor care cred că PSD a făcut, face și va face lucruri bune pentru România. Am făcut și greșeli și trebuie să ni le asumăm, pentru că doar așa vom recâștiga încrederea oamenilor. Așadar, candidez pentru funcția de președinte executiv al PSD, într-un moment important pentru partid, însă rămân acelasi om pe care s-au putut baza mereu. Le mulțumesc colegilor mei de acasă și tuturor celor ce se vor alătura acestei noi provocări pentru viitorul PSD”, a declarat vicepremierul Daniel Suciu.

Congresul extraordinar al PSD pentru alegerea președintelui, președintelui executiv și a secretarului general va avea loc pe data de 29 iunie.

După ce Liviu Dragnea a ajuns în arest, premierul Viorica Dăncilă a asigurat interimatul în cadrul PSD.

Congresul PSD din 29 iunie va avea loc la Sala Palatului din București și sunt așteptați să participe între 3.000 și 4.000 de delegați.

21 bookmark
1 notes
788 views
bookmark icon

One thought on “Daniel Suciu canidează pentru funcția de președinte executiv al PSD

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.