Daniel Suciu către Ioan Turc: De traseele trenurilor răspunde CFR Călători, nu ministrul Transporturilor!

Luni, primarul Bistriței, Ioan Turc, i-a solicitat public președintelui Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, să facă demersuri pe lângă ministrul Transporturilor pentru ca Bistrița să nu fie afectată de noul mers al trenurilor. Răspunsul la solicitarea primarului a venit din partea deputatului PSD Daniel Suciu, care îi transmite edilului că nu ministrul Transporturilor se ocupă de traseele trenurilor, ci CFR Călători.

Domnule primar. Domnule Turc. Domnule președinte PNL, aflat la guvernare, cum să vă spun ca să pricepeți?! Hai că încerc, totuși: de traseele trenurilor răspunde CFR Călători, nu ministrul Transporturilor. Iar la această companie este director un domn pe care-l cheamă Traian Preoteasa, numit în funcție prima dată de tovarășul d-voastră de arme Ludovic Orban. Îl mai țineți minte? Acum ia uite ce vă propun: dacă vă este jenă sau aveți ceva datorii neonorate la acesta din urmă, doar clipiți sau scrieți-mi un sms, mail sau ce doriți și promit că mă ocup de această problemuță. Preiau și datoria. Dacă aveți nevoie mereu să vă salveze alții, să știți că vă puteți baza pe noi, deși deja trebuia să fiți pe tren, avion sau mașină ca să rezolvați problema aceasta. PS-apreciem apelurile publice care ascund neputința, dar totuși, primarul rezolvă nu se miaună și aruncă pisica în ograda altcuiva. Făceți-vă datoria de primar! Dacă se poate!”, a transmis deputatul PSD Daniel Suciu.

Primarul Ioan Turc a afirmat că, începând cu data de 10 decembrie, când va intra în vigoare noul mers al trenurilor, nu va mai exista tren direct între Bistrița și București.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *