Daniel Suciu către Ioan Turc: ”Domnule primar, luați o pauză din cearta dumneavoastră internă și cosiți iarba din oraș”

 -  -  21341


Președintele PSD Bistrița, Daniel Suciu, solicită primarului municipiului Bistrița, Ioan Turc, să ia măsuri și să ceară angajaților să cosească iarba din oraș. Suciu afirmă că sunt zone în Bistrița în care iarba măsoară și un metru.

Dragă domnule primar, dragi viceprimari, am înțeles că sunteți în căutarea diferenței între simplu și sofisticat. Haideți să vă dăm niște răspunsuri. Toată lumea știe că este simplu să concluzionăm că iarba crește primăvara. De ce căutați soluții sofisticate când iarba pe toți ne năpădește. Nu cred că este normal să fim în luna mai și dumneavoastră să nu aveți un contract încheiat pentru tăierea ierbii dintre blocurile în care locuim. Nu înțeleg de ce, domnule primar, cu atâta nonșalanță, ne spuneți că nu știți dacă avem contract de dezinsecție în municipiu, dacă se desfășoară această activitate sau nu. Domnule primar, luați o pauză din bătălia dumneavoastră internă și haideți printre blocuri să vedeți cât este de simplu să ne năpădească iarba. La mai puțin de 100 de metri de locul unde locuiți, pe unul dintre pasajele din municipiu, este o inscripție: Omul rupe iarba, iarba rupe omul. Se pare că v-ați inspirat din această maximă și exact în această situație am ajuns. Domnule primar, haideți printre blocuri, luați măsuri și nu mai căutați piatra filozofală pentru că riscați să ajungeți în derizoriu, în vreme ce noi riscăm să ne umplem de căpușe, să crească iarba mai mare decât noi și dumneavoastră să fiți în turnul de fildeș. Domnule primar, luați măsuri”, a spus deputatul Daniel Suciu.

Declarația acestuia vine în contextul în care primarul Ioan Turc a anunțat, joi, în ultima ședință ordinară a Consiliului Local Bistrița, că procedura privind atribuirea serviciului de cosire a ierbii este în desfășurare. ”În câteva zile, dacă nu vom avea contestații, vom putea discuta despre un câștigător”, a completat primarul.

2 notes
466 views
bookmark icon

2 thoughts on “Daniel Suciu către Ioan Turc: ”Domnule primar, luați o pauză din cearta dumneavoastră internă și cosiți iarba din oraș”

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *