Daniel Suciu: ”DN 17C și DN 17D nu există în viziunea guvernării liberale!”

 -  -  121


În bugetul pe anul 2020 nu au fost prevăzute fondurile necesare pentru continuarea lucrărilor de modernizare ale drumurilor DN 17D și DN 17C, a declarat vineri, într-o conferință de presă, deputatul PSD Daniel Suciu. Social democratul bistrițean a completat că singura ”performanță” pe care a reușit PNL să o facă în județul Bistrița-Năsăud a fost aceea de a diminua bugetul Consiliului Județean, lucru catalogat de deputatul Suciu drept ”dezamăgitor”.  

Într-o conferință de presă organizată vineri, deputatul Daniel Suciu s-a arătat extrem de dezamăgit de faptul că liberalii bistrițeni evită să prezinte o situație privind investițiile pe care Guvernul PNL ar urma să le susțină la nivelul județului, deși a lansat solicitari în acest sens președintelul PNL Bistrița-Năsăud, Ioan Turc. În aceste condiții, Daniel Suciu a afirmat că, în opinia sa, Ioan Turc conduce PNL Bistrița-Năsăud doar cu numele, completând că Robert Sighiartău ar fi de fapt cel care decide soarta partidului. Astfel că, Suciu a lansat din nou solicitarea de a prezenta lista investițiilor, însă de această dată către Robert Sighiartău.

Domnul Nelu Turc este președinte al PNL doar cu numele!”

Domnul Nelu Turc este președinte al PNL doar cu numele. Din păcate, deși este dureros pentru domnia sa, nu el conduce Partidul Național Liberal în județul Bistrița-Năsăud. Știu că nu îi convine domnului Turc, dar șeful este Robert Sighiartău. Cu această ocazie îl anunț pe domnul Nelu Turc că nici nu mai are sens și nici nu mai merită să facem apeluri către domnia sa pentru județul Bistrița-Năsăud. Cu rugăminți pentru județul Bistrița-Năsăud, eu o să mă îndrept la adevăratul șef, adică la domnul Robert Sighiartău”, a declarat Daniel Suciu.

”DN 17C și DN 17D nu există în viziunea guvernării liberale!”

Social democratul bistrițean a spus că îi va cere explicații liberalului Robert Sighiartău cu privire la faptul că două drumuri importante din județ nu vor mai beneficia de fonduri pentru continuarea lucrărilor de reabilitare și modernizare, fiind vorba despre DN 17C și DN 17D. ”O să îl rog pe secretarul general al PNL, Robert Sighiartău, să îmi explice și să ne explice de ce în bugetul pe anul acesta nu există, de exemplu, DN 17C și DN 17D. Toată ziua, de dimineață și până seara, anul trecut, liberalii s-au culcat și s-au trezit cu PSD. Ne-au pomenit, ne-au înjurat, ne-au spus cât suntem de slabi, că nu am făcut performanță în județul Bistrița-Năsăud și, ca să dovedească că ei sunt mai buni ar fi trebuit ca anul acesta să facă cel puțin cât am făcut noi. Anul trecut și acum doi ani, DN 17C și DN 17D au primit finanțare și au fost reabilitate și modernizate. Îl întreb și îi întreb pe PNL-iști: Cum de nu sunteți în stară să continuați niște capete măcar? DN 17C și DN 17D nu există în viziunea guvernării liberale”, a mai spus Daniel Suciu.

De asemenea, social democratul a completat că nu există nicio veste legată de centura municipiului Bistrița, în schimb, un lucru e clar: diminuarea bugetului Consiliului Județean Bistrița-Năsăud. ”Ce avem cu certitudine este că până în momentul de față, pe calculele celor de la Consiliului Județean, avem un minus de 32 de milioane de leila bugetul Consiliului Județean. Asta este performanța subalternului administrativ Ioan Turc. Atâta puteți face pentru județul Bistrița-Năsăud? Este dezamăgitor!”, a încheiat Suciu.

12 bookmark
1 notes
351 views
bookmark icon

One thought on “Daniel Suciu: ”DN 17C și DN 17D nu există în viziunea guvernării liberale!”

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.