Daniel Suciu: ”Guvernul PNL nu a transmis un punct de vedere cu privire la Autostrada Nordului”

 -  -  1964Deputatul PSD Daniel Suciu consideră că Guvernul Orban este principalul vinovat de faptul că proiectul privind construcția Autostrăzii Nordului nu a putut fi votat, cu toate că a fost introdus pe ordinea de zi a ședinței Camerei Deputaților. Suciu susține că Guvernul nu a transmis Comisiei de Transporturi un punct de vedere cu privire la acest proiect.

”Autostrada Nordului. Un proiect necesar, discutat și susținut în campanie inclusiv de premierul Orban la Bistrița. La solicitarea noastră, proiectul de lege a ajuns pe ordinea de zi, doar că nu s-a putut vota pentru că nu e întocmit raportul Comisiei de Transporturi, condusă de un membru PNL. Motivul? Guvernul PNL nu a transmis un punct de vedere. E simplu: trebuie doar să spună scris că susține sau nu. Despre asta am vorbit astăzi în plen și indiferent de poziția Guvernului, noi vom vota pentru”, a spus Daniel Suciu.

La finalul declarației sale, Daniel Suciu l-a felicitat pe inițșiatorul acestui proiect – deputatul PMP Ionuț Simionca.

Autostrada Nordului. Un proiect necesar, discutat și susținut în campanie inclusiv de premierul Orban la Bistrița. La solicitarea noastră proiectul de lege a ajuns pe ordinea de zi, doar că nu s-a putut vota pentru că nu e întocmit raportul comisiei de transporturi, condusă de un membru PNL. Motivul? Guvernul PNL nu a transmis un punct de vedere. E simplu: susține sau nu. Despre asta am vorbit astăzi în plen și indiferent de poziția Guvernului, noi vom vota pentru!

Publicată de Daniel Suciu pe Marţi, 6 octombrie 2020
1 notes
89 views
bookmark icon

One thought on “Daniel Suciu: ”Guvernul PNL nu a transmis un punct de vedere cu privire la Autostrada Nordului”

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    lentile-contact-colorate.net