Daniel Suciu i-o trage în direct lui Ioan Turc directorul de la Registru în Guvernarea PSD! Suciu NU a răspuns la întrebarea: de ce NU l-ați schimbat?” Turc e EXPUS până-n măduva oaselor, după ce a încasat 10.000 lei/lună ca bugetar de opoziție!

 -  -  1853


Daniel Suciu a făcut dare de seamă la o conferință susinută astăzi, la sediul PSD! Fostul Ministru al Dezvoltării s-a lăudat cu obiectivele pe care le-a semnat în mandatul său, cu accent pe investițiile promovate în județ!

 

În declarațiile sale, Daniel Suciu l-a atacat pe Ioan Turc, pe Stelian Doha și pe toți liberalii care-acum se cer la Guvernare, în viziunea sa. Pe aceeași rețetă, Suciu a făcut referire la Ioan Turc, directorul de la Registrul Comerțului care a stat în două luntrii: a făcut opoziție și a condus o instituție în Guvernare PSD.

 

Daniel Suciu i-o trage în direct lui Ioan Turc, după ce a încasat 10.000 lei/lună ca bugetar de opoziție în Guvernarea PSD! Suciu NU a răspuns la întrebarea: de ce NU l-ați schimbat?”

Daniel Suciu i-o trage în direct lui Ioan Turc, directorul de la Registru în Guvernarea PSD! Suciu NU a răspuns la întrebarea: de ce NU l-ați schimbat?” Turc e EXPUS până-n măduva oaselor, după ce a încasat 10.000 lei/lună ca bugetar de opoziție!https://www.ziardebistrita.ro/daniel-suciu-i-o-trage-in-direct-lui-ioan-turc-directorul-de-la-registru-in-guvernarea-psd-suciu-nu-a-raspuns-la-intrebarea-de-ce-nu-ati-schimbat/

Publicată de Ziar de Bistrita pe Joi, 7 noiembrie 2019

Suciu: – Aproape jumătate din șefii de deconcentrate din Bistrița-Năsăud sunt foști PDL-iști, ei vor rămâne. Președintele PNL a făcut politica Guvernului PSD, ani de zile, fiind șef de instituție deconcentrată și a avut mult de pătimit în această Guvernare, NU-i așa, rămânând pe funcție…

Reporter: – De ce NU l-ați schimbat?

Suciu: … – În schimb… am niște mesaje pentru niște foști deputați cae NU au mai prins mandate și de dau lecții și ne-au dat lecții în ultimii 3 ani… cereți-vă la Guvernare în pozițiicheie, da , cereți-vă la Guvernare, mergeți secretari de Stat . Îi rog să obțină posturi de secretari de Stat în Ministerul Dezvoltării și să fie în stare să ducă la bun sfârșit tot ceea ce am făcut noi, prost… că doar asta au spus că noi am făcut prost.

Șeful PNL, Ioan Turc e EXPUS până-n măduva oaselor, după ce a încasat 10.000 lei/lună ca bugetar în Guvernare PSD!

Acest subiect îl expune pe Ioan Turc, liderul PNL care a beneficiat de majorările salariale promovate de PSD și care-acum e expozantul curentului de opoziție.

Un atac similar a fost orchestrat de Bogdan Ivan, care în pragul campaniei pentru europarlamentare l-a interpelat pe Ioan Turc pe același subiect: funcția de director la Registrul Comerțului, postură din care șiderul PNL a beneficiat de salariu de aproximativ 10.000 de lei/lună. Ivan a executat comanda de partid , deoarece Radu Moldovan NU a coborât la acest nivel și a preferat să comunice prin interpușii săi.

ziar de bistrita registru

ziar de bistrita registru

În campaniile ce urmează, Ioan Turc va avea probleme de imagine, deoarece PSD-iștii mereu îl vor ataca pe acest subiect (funcția de bugetar în Guvernare PSD), acesta fiind de fapt motivul pentru care l-au menținut pe funcție… Bineînțeles, de comun acord cu liderul PNL, care a acceptat situația…

0 notes
978 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *