Daniel Suciu, mesaj către primarul Ioan Turc: ”Vă solicităm să ascultați vocea comunității”

 -  -  1027


Președintele PSD Bistrița, Daniel Suciu, inițiatorul unui sondaj pe tema mutării autogării din Bistrița în zona de centură a orașului, a transmis un mesaj către primarul Ioan Turc. Suciu îi cere edilului să țină cont și de părerile bistrițenilor înainte de a lua o decizie finală în legătură cu acest subiect.

Ca urmare a anunțului neinspirat de a muta autogara pe centura orașului, asumat de către dumneavoastră și în lipsa unei consultări publice așa cum se impunea, am demarat un sondaj de opinie în mediul online (11 grupuri cu zeci de mii de membri din Bistrița). După centralizarea tuturor opțiunilor, rezultatele sunt următoarele: Total voturi 3482. ÎMPOTRIVA mutării 2420 (69,52%), PENTRU 998 (28,67%), restul declarându-se neinteresați. Domnule primar, deși nu este un sondaj oficial, curentul majoritar împotriva ideii dumneavoastră este mai mult decât evident și vă solicităm să ascultați vocea comunității și să mai reflectați asupra acestui demers”, a transmis Daniel Suciu.

Liderul social democraților din municipiul Bistrița și-a exprimat deja poziția față de posibilitatea de a amenaja o nouă autogară pe drumul de centură. În opinia acestuia, ideea este una ”proastăaruncată în spațiul public fără nicio analiză”.

0 notes
152 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *