Daniel Suciu (PSD) către liberali: ”Nu vreți să discutați cu un domn, electron liber, care de atâtea luni doar bagă bățul prin gard?”

 -  -  3


Deputatul PSD Daniel Suciu, vicepreședinte al Camerei Deputaților, solicită liberalilor să ia măsuri față de Florin Cîțu, fost președinte al PNL, în urma declarațiilor făcute de acesta în spațiul public.

”Dragi colegi liberali, mulți de bună credință … nu vreți să discutați cu un domn, electron liber, care de atâtea luni doar bagă bățul prin gard, mereu ofuscat, mereu nemulțumit, mereu atoateștiutor? Din moment ce chiar voi i-ați curmat visele de mărire, convinși că drumul alături de el este înfundat și l-ați schimbat din președinte, sper că nu ne cereți nouă să îi mai tolerăm ieșirile deloc principiale și pline de egoism adolescentin. Să ne aducem aminte de miliardele date pe vaccinuri pentru 3 Românii, de 200 miliarde împrumutate, de liberalizarea prețului la energie și atât de multe altele?”, a scris pe Facebook Daniel Suciu.

În ultima perioadă, președintele Senatului, Florin Cîțu, a lansat mai multe acuzații la adresa PSD. Spre exemplu, fostul premier Florin Cîțu a acuzat PSD că, în cele 6 luni de când se află la guvernare, a bulversat întreg sectorul privat.

”În doi ani de zile de guvernare liberală nu s-a vorbit de creșterea taxelor. Din contra, am eliminat suprataxe și supraaccize introduse de PSD în perioada 2017-2019. PSD este la guvernare de 6 luni și întreg sectorul privat este bulversat pentru că nu știe ce taxe noi mai doresc psd-iștii să introducă. Au introdus deja excepțîi care costă bugetul miliarde de lei. Iar piața îi penalizează dur. Deja în 2022 DOAR pe dobânzi s-au dus mai mult de 10 miliarde lei. Să ne spună PSD ce se putea face cu acești bani în loc să crească profiturile băncilor. Și trebuie să clarificăm un lucru. PNL a spus că nu introduce taxe noi și nu crește taxe. Nu este vorba doar de anul acesta. Este vorba de guvernarea PNL. Noi, liberalii, am arătat că putem să aducem venituri la buget și când eliminăm și reducem taxe. Economia liberală este singura soluție pentru a dezvolta România pe termen lung sustenabil. Șmecheria cu nu introducem taxe anul acesta dar modificăm codul fiscal ca să introducem taxe peste 6 luni, nu ține. Programul de guvernare pe care PNL îl susține și pe care noi liberalii l-am votat nu are nimic in el despre taxe noi. Liberalii susțin reformele. Pentru că liberalii se gândesc la România de mâine. Reformele, amânate 30 de ani de clasa politică, sunt acum în PNRR. Le-am introdus acolo anul trecut cu un scop și sunt direct legate de investiții (bani gratis și împrumuturi cu dobânda ZERO). Investițiile și reformele merg împreună. Facem reforma pensiilor, reforma salarizării în sectorul public și reforma în administrație publică și investim 30 de miliarde de euro în economie. It is that simple. Orice politician din cauza căruia nu se fac aceste reforme este susceptibil de subminarea economiei naționale”, a scris Florin Cîţu pe Facebook

https://www.facebook.com/florin.citu/posts/pfbid0Gdr67mfKz2UahpBNSNTdF2oVJNZn8fzjrwF7xyiTvy7N6YhAQPGERPQo1JEVkR6jl
3 notes
1 view
bookmark icon

One thought on “Daniel Suciu (PSD) către liberali: ”Nu vreți să discutați cu un domn, electron liber, care de atâtea luni doar bagă bățul prin gard?”

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.