Daniel Suciu (PSD): ”Coaliția majoritară are buget votat. E al ei, nu al nostru sau al oamenilor”

 -  -  1941


Deputatul PSD Daniel Suciu a comentat pe marginea proiectului Legii bugetului de stat pe anul 2021, document adoptat de plenul reunit al Parlamentului. Potrivit acestuia, bugetul pe acest an este ”unul al coaliției majoritare și nu al oamenilor”.

”După vreo 3 zile și ore prin noapte, coaliția majoritară are buget votat. Că e al ei, nu al nostru sau al oamenilor. Fără pensii mărite, fără sprijin pentru antreprenori, fără alocații, fără bani în agricultură, fără start-up, fără vouchere de vacanță, fără gratuitate pentru studenți, fără investiții în sănătate, fără cofinanțări pentru autoritățile locale. Până și ajutorul de înmormântare a fost diminuat, că nu a scăpat nimic. Da, acum românii știu și vor simți binefacerile celor de dreapta!”, a scris deputatul Daniel Suciu pe pagina oficială de pe rețea de socializare.

Proiectul Legii bugetului de stat pe anul 2021 a fost adoptat marți seara de plenul reunit al Parlamentului. S-au înregistrat 234 de voturi “pentru” şi 170 de voturi “împotrivă”. Proiectul de buget a trecut în forma prezentată de Guvern. Nu au fost adoptate amendamente.

1 notes
66 views
bookmark icon

One thought on “Daniel Suciu (PSD): ”Coaliția majoritară are buget votat. E al ei, nu al nostru sau al oamenilor”

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *