Daniel Suciu (PSD): ”Domnule primar, îngrijorarea dumneavoastră este apă de ploaie! Asta e tot ce puteți?”

 -  -  11028


Deputatul PSD Daniel Suciu a reacționat după ce conducerea Primăriei Bistrița și-a exprimat îngrijorarea în legătură cu excluderea drumului expres Cluj-Napoca – Bistrița din ultima variantă a Planului Național de Relansare și Reziliență (PNRR).

Domnule primar … îngrijorarea dumneavoastră este apă de ploaie! Vă urcați în mașină, în avion și direct la minister, la Orban, la Cîțu, pentru că, în caz că nu știți, sunteți la guvernare cu USR. Nu încălzește pe nimeni aruncarea pisicii în alte ogrăzi, nu interesează pe nimeni explicațiile. Atât v-ați lăudat cu acest drum în campanie că acum zău, ați căzut de păcălici, împreună cu Robert Sighiartău. Asta e tot ce puteți, îngrijorări și lamentări?! Țineți-vă măcar o dată de cuvânt, nu ne interesează măcelul din partidul vostru”, a scris pe Facebook deputatul PSD Daniel Suciu.

Mesajul deputatului a venit la scurt timp după ce primarul Ioan Turc a anunțat că solicită Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene reintroducerea obiectivului privind realizarea drumului expres Cluj-Napoca – Bistrița în PNRR.

ACTUALIZARE

De asemenea, acest subiect a fost comentat și de deputatul PSD Bogdan Ivan: ”‘Mulțumim’ parlamentarilor PNL și USR PLUS de Bistrița-Năsăud pentru scoaterea drumului expres Bistrița – Cluj-Napoca din Planul Național de Redresare și Reziliență! Atât s-a putut! Am auzit încă de la alegerile locale cât de înfloritoare va fi Bistrița cu primar liberal și cum județul nostru va avea șansa să se dezvolte cu deputați PNL. Acum ei sunt “la butoane” și guvernează oamenii de pe Facebook (USR+) sau cu incompetență și orgolii politice (PNL). Robert Sighiartău se lăuda în noiembrie cu două proiecte importante pentru județul nostru: drumul express Bistrița-Dej-Cluj și pepiniera de la Sărata. Acestea au dispărut din lista noului PNRR! Lupul în haine de oaie a arătat acum că ori are ZERO influență în partid, ori nu se zbate pentru Bistrița deloc! Iar cei de Dreapta au arătat că au interes ZERO pentru cetățeni și încearcă să ne convingă că toate tăierile sunt spre binele nostru”.

1 notes
153 views
bookmark icon

One thought on “Daniel Suciu (PSD): ”Domnule primar, îngrijorarea dumneavoastră este apă de ploaie! Asta e tot ce puteți?”

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *