Daniel Suciu (PSD): ”Liberalii din Bistrița-Năsăud – aceste jalnice personaje – i-au mințit pe cetățeni fără nicio jenă”

 -  -  987


Deputatul PSD Daniel Suciu i-a acuzat vineri, într-o conferinţă de presă, pe liberalii din Bistrița-Năsăud că ”i-au minţit fără nicio jenă” pe locuitorii județului și ai municipiului Bistrița în ultimele campanii electorale.

”Prefectul judeţului, mare liberal, care avea ca slogan, ‘Bistriţa-Năsăud, înainte de toate!’. Vine foarte repede și domnul Turc cu ‘Bistriţa în care se poate!’. Și mai există un personaj celebru al liberalilor din Bistriţa-Năsăud – domnul Robert Sighiartău. (…) Revenind la sloganul lor, ca să îi convingă pe bistriţeni să le dea votul, l-au adus şi pe Iohannis, şi pe Rareş Bogdan şi toată şleahta de liberali de frunte ca să ne spună că odată ce vor ajunge la putere, Bistriţa-Năsăud va ajunge înainte de toate şi în primul rând. Vreau să le spun liberalilor din Bistrița-Năsăud că nu doar că nu au dus județul în primul rând, ci l-au dus în primul rând de la coadă. Alocarea de sume din Fondul de rezervă plasează judeţul Bistriţa-Năsăud pe penultimul loc în țară, după noi mai e doar județul Brăila”, a declarat Daniel Suciu.

Acesta s-a referit și la alocarea de fonduri către municipiul Bistrița și afirmă că suma repartizată acestei unități administrativ-teritoriale este ”jenantă”.

”Municipiul Bistrița a primit o sumă jenantă, adică 800.000 lei, în timp ce Blajul a luat 2 milioane, Medgidia – 23 milioane, iar Suceava – 15 milioane lei”, a mai spus Suciu care se întreabă: ”De ce bistriţenii au fost pedepsiţi de două ori. O dată, bistriţenii care trăiesc şi muncesc în comunităţi conduse de primari PSD cu ce sunt de vină de îi pedepseşte Guvernul în halul ăsta. A doua oară, pentru alegerile interne ale liberalilor. De ce trebuie să fie Bistriţa-Năsăud la coadă și în comunele conduse de PNL-iști pentru că Turc a optat greşit”.

Parlamentarul bistriţean a subliniat că atunci când PSD era la guvernare, banii nu au fost alocați în funcție de criterii politice.

”Ne-aţi măcelărit pe noi. (…) Dragi bistriţeni, nu că ați fost păcăliți, aţi fost minţiţi de la obraz de către niște oameni care astăzi, din nefericire, conduc municipiul Bistrița și, prin Prefectură, și județul Bistrița-Năsăud”, a concluzionat Daniel Suciu.

0 notes
112 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *