Daniel Suciu (PSD): ”Tichete de vacanţă pentru lucrătorii din sectorul bugetar, dar și pentru cei din mediul privat, din 2022”

 -  -  1088


Tichetele de vacanţă vor fi emise din nou, în anul 2022, şi vor fi acordate salariaţilor din sectorul bugetar, dar şi celor din mediul privat, acolo unde agenţii economici vor dori acest lucru, a anunțat deputatul PSD Daniel Suciu.

Nu am elaborat degeaba proiectul de lege referitor la voucherele de vacanță! De la 1 ianuarie, acestea vor fi din nou acordate în sectorul bugetar iar firmele vor fi încurajate să le ofere și angajaților din privat, cu deduceri și susținerea statului. E un început, turismul românesc merită acest ajutor!”, a scris pe Facebook Daniel Suciu.

Totodată, ministrul propus pentru Antreprenoriat şi Turism, Daniel Cadariu, a declarat că tichetele de vacanţă vor avea valoarea de 1.450 de lei. Potrivit acestuia, tichetele vor fi acordate de la începutul anului 2022 și se vor purta discuții pentru ca sumele necesare să fie incluse în Legea bugetului de stat.

0 notes
213 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *