Daniel Suciu s-a OFTICAT că Turc e BUGETAR și atacă PSD-ul la conferințele de presă susținute în timpul programului de lucru! I-a zis nasoale din trecut, în DIRECT! Cum răspunde Ioan Turc, directorul de la Registrul Comerțului cu salariu de 10.000 de lei/lună!

 -  -  5436


Într-o emisiune la Sîngeorz TV, președintele PNL a fost atacat de Daniel Suciu, deputatul PSD care s-a arătat surprins că un director-bugetar, angajat la Registrul Comerțului susține conferințe de presă în timpul programului de lucru!

De când a preuat PNL-ul, Ioan Turc a susținut conferințe de presă în jurul orelor 10 – 11, de obicei în zi de luni. Deputatul PSD a lansat aceste atacuri, după ce Ioan Turc s-a dus în platourile Sîngeorz TV și a lăudat realizările lui Traian Ogâgău,  dar a făcut referire și la politicile alianței de guvernare.

Daniel Suciu a fost prezent la Sîngeorz TV și a lansat câteva atacuri personale, la adresa președintelui PNL, Ioan Turc!

“Registrul Comerțului este instituția în subordinea Ministerului Justiției care face politica Guvernului.. cu alte cuvinte, președintele PNL Bistrița-Năsăud este angajat al Guvernului pe vreo 70 – 80 de MILIOANE/lună . care lunea, în timpul serviciului merge și face conferințe de presă politice… Bugetar!.. ca se ne înțelegem! Dacă ar fi mândru și cu onoare, domnul Turc ar demisiona din funcția de director a Registrul Comerțului, nemaisuportând ce îl pune Guvernul PSD-ALDE să facă!” – a declarat deputatul PSD!

Daniel Suciu a făcut o trecere în revistă a activității președintelui PNL din perioada 2007 – 2009, când Ioan Turc a condus filiala partidului:

– a pierdut candidatura la Primăria Bistrița în 2007 și s-a clasat pe locul 3, iar în turul II l-a susținut pe Ovidiu Crețu.
– ar fi acumulat 1.4 MILIARDE datorii pe vremea când a fost președinte PNL.
– ar fi fost dat afară, invocându-i-se relații proaste cu partidul.
– PNL a obținut sub 10% la alegerile europarlamentare și a fost schimbat din funcție de conducerea centrală a PSD.

În fapt, Ioan Turc a fost executat politic, cu votul decisiv a lui Varujan Vosganian, la solicitarea lui Țintean, care a preluat filiala!

Într-o încercare de a-l expune cât mai mult pe Turc, Daniel Suciu a amintit despre declarațiile liderului PNL la adresa lui Ludovic Orban! (min. 20).

Cum răspunde Ioan Turc acestor atacuri directe a lui Daniel Suciu!

“E un atac mărunt… sunt un om liber, trăiesc într-o țară în care încă se mai respectă anumite reguli și nu sunt dispus să-l las doar pe Daniel Suciu să facă politică în România și pe cei ca Daniel Suciu, adică… cozile de topor ale unui infractor! În ceea ce privește trimiterea este într-o gravă eroare… nu are decât să verifice!” – a spus Turc.

Reporter: – Deci, sunteți suspendat orele astea de la serviciu, să înțeleg?

Ioan Turc: – Cu siguranță respect legea întotdeauna! Niciodată NU am încălcat legea! Renunț la o parte din concediul meu de odihnă… ca să mă pot ocupa de… Nu am încălcat legea… ca să-l asigur pe fostul meu coleg, care era muult mai rezonabil când era la PNL. Se pare că și-a pierdut rușinea!

De menționat că în urmă cu aproximativ 15 ani, Daniel Suciu a fost membru PNL, după care a trecut la PSD! În mod paradoxal, acest atac a lui Daniel Suciu îl avantajează pe Turc în fața propriilor colegi, deoarece o parte din PNL-iști îi reproșau președintelui de filială că ezită să-l critice pe Radu Moldovan, de frică să NU fie dat afară de la Registru!

CLICK sa vedeti emisiunea !

5 bookmark
0 notes
161 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.