Daniel Suciu: ”Se prefigurează un tablou al dezastrului în agricultură”. PSD va depune moțiune împotriva ministrului Agriculturii

 -  -  1987


Partidul Social Democrat va depune moțiune împotriva ministrului Agriculturii, Asdrian Oros, a anunțat vineri, într-o conferință de presă, deputatul Daniel Suciu.

Potrivit acestuia, în 2021, se prefigurează ”un tablou al dezastrului în agricultură”.

Ieri am fost anunțați că se înjumătățește subvenția oferită de statul român producătorilor agricoli, iar dacă adăugăm la acest lucru și eliminarea programului de tomate, eliminarea subvenției pentru lână, neacordarea subvenției pe motorină pentru trimestrele III și IV ale anului trecut, neacordarea despăgubirilor pentru seceta de anul trecut, cred că avem tabloul unui dezastru care se prefigurează anul acesta în agricultură. Cred că este cea mai proastă veste pe care o puteau primi nu doar agricultorii, ci toți beneficiarii de produse agricole. Și noi, în județul Bistrița-Năsăud, avem foarte mulți oameni care se chinuie să ne aducă pe mesele din piață produse agricole autentice și cu foarte bun gust”, a spus deputatul Daniel Suciu.

În acest context, parlamentarul a mai anunțat că PSD intenționează să depună în Parlament o moțiune împotriva ministrului Agriculturii, Adrian Oros.

Sper ca moțiunea să fie aprobată pentru că niciodată nu s-au mai luat asemenea măsuri împotriva fermierului român”, a completat Suciu.

1 notes
112 views
bookmark icon

One thought on “Daniel Suciu: ”Se prefigurează un tablou al dezastrului în agricultură”. PSD va depune moțiune împotriva ministrului Agriculturii

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *