Daniel Suciu: ”Suntem în linie dreaptă în ceea ce privește stabilirea candidaților pentru alegerile locale”

 -  -  1227


Partidul Social Democrat Bistrița-Năsăud este în plin proces de stabilire a candidaților la alegerile locale din vara acestui an. Potrivit deputatului Daniel Suciu, mai sunt doar câteva unități administrativ-teritoriale în care candidații nu au fost încă stabiliți. 

Suntem în linie dreaptă în ceea ce privește organizarea PSD în Bistrița-Năsăud pentru alegerile locale. Mai avem foarte puține unități administrativ teritoriale unde avem de stabilit candidații la funcțiile de primari și suntem extrem de încrezători că tot ceea ce au făcut colegii noștri primari, colegii noștri de la Consiliul Județean Bistrița-Năsăud, cu Radu Moldovan în frunte, reprezintă suficiente argumente ca în luna iunie bistrițenii să aleagă pe baza faptelor și nu a vorbelor, pe baza tuturor celor întâmplate în ultimii ani în județul Bistrița-Năsăud și mai puțin a pozelor făcute doare dintr-un interes politic”, a declarat Daniel Suciu.

Social democratul a mai completat că astăzi se va alege noua structură a organizației PSD Sângeorz-Băi, urmând să se stabilească și candidatul partidului pentru această unitate administrativ-teritorială.

Se BAGĂ de primar la Sîngeorz Băi! Daniel Suciu e gata-gata să-l țâpe pe Ogâgău de la Primărie! Azi va fi desemnat de candidat, din partea PSD!

0 notes
352 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *