Eveniment

Daniel Suciu, vizită pe șantierul de la ”Liviu”. Cum decurg lucrările

 -  - 


Deputatul PSD Daniel Suciu a efectuat o vizită pe șantierul de la Colegiul Național ”Liviu Rebreanu”, acolo unde se derulează ample lucrări de reabilitare și modernizare.

Dacă tot am fost prin preajmă, am zis să văd cum merg lucrările la “Liviu”, un obiectiv de care recunosc că sunt tare legat, pe măsura greutății de a găsi soluții pentru finanțare. Constructorul aproape finalizează etapa cea mai complicată de consolidare, se lucrează la instalația electrică, la lift, la grădina exterioară. Anul viitor cred că toată lumea va vedea această minunată clădire total schimbată, iar generații de elevi vor reintra cu drag în ea”, a precizat Daniel Suciu.

Lucrările sunt executate de compania MIS Grup și se derulează în cadrul proiectului ”Consolidarea și modernizarea Corpului A (corp liceu) Colegiul Naţional ”Liviu Rebreanu” Bulevardul Republicii, nr. 8, Bistriţa”.

Pe lângă reabilitarea Corpului A  și a parcului dendrologic din curte, proiectul mai prevede modernizarea celor 28 de săli de clasă, urmând să fie dotare cu mobilier modern și sisteme audio-video. De asemenea, amfiteatrele de la etajul 1 și 2 vor fi păstrate și modernizate, dotate cu videoproiector, tablă interactivă și unitate multimedia. Laboratoarele de informatică vor fi relocate si dotate integral, iar sala de festivități va fi și ea modernizată. Toate spațiile vor fi dotate cu aparatură IT.

Această investiție se derulează prin intermediul Companiei Naționale de Investiții și se ridică la aproximativ 38 de milioane de lei. 

60 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.