Dănuț Pop, președintele PER, zice despre prietenul Ioan Oltean: “L-am chemat în partid, dar dânsul NU vrea să vină! E un PNL-ist convins! Deocamdată!”

 -  -  1240


Președintele PER, Dănuț Pop a fost prezent azi la Bistrița, pentru a-l prezenta pe Silviu Rus, în calitate de NOU președinte al filialei ecologiste.

Dănuț Pop susține că Silviu Rus i-a fost recomandat de soția lui, care este bistrițeancă. În ce privește politicile de cadre ale PER, Dănuț Pop susține că are nevoie de oameni cu experiență în partid și că a mai discutat cu câteva persoane pentru funcția de președinte, care însă l-au refuzat.

“S-a luat o decizie locală, NU centrală. L-am convins pe dl Silviu Rus să preia echipa la nivel județean. Va rămâne și domnul Mârza, nu e nicio problemă. Va depune liste în fiecare localitate din județ.” – a declarat Dănuț Pop.

Reporter: – Se vehiculează , zvonuri ar fi, că-n spatele acestei acțiuni ar fi Ioan Oltean….

Dănuț Pop: – Nu este în spatele acetei acțiuni. Într-adevăr, mă cunosc cu dl Ioan Oltean. L-am rugat să vină în partid, de 1 an și jumătate îl rog. Nu vrea. El este un PNL-ist convins și NU vrea să părăsească PNL-ul, deocamdată!

Reporter: – Dar dacă ar veni, l-ați primi?

Dănuț Pop: – La experiența pe care o are ne-ar fi de folos pe organizare, având în vedere că a fost secretar general la PDL, un partid care a avut  structuri în toată țara și care din punct de vedere organizatoric era unul din cele mai puternice partide.

Reporter: –  Domnul Ioan Oltean NU v-ar aduce un prejudiciu de imagine, dincolo de organizare?

Dănuț Pop: – NU, fiindcă NU este condamnat. Doi  la mână: eu nu mai cred în justiția din România, care numai la mine în partid s-au dovedit toate a fi false.

ioan oltean per
5 ianuarie 20202 – Ioan Oltean, la împlinirea a 30 de ani de la înființarea Partidului Ecologist Român

Dănuț Pop susține că i-a oferit lui Ioan Oltean funcția de secretar general al PER sau funcția de președinte executiv, la nivel național!

“L-am chemat la nivel național, unde primea funcții, nu la nivel de județul Bistrița. Că Domnul Otean, la organizare e la nivel de țară, NU de Bistrița. Domnul Oltean e capabil. DIn punctul meu de vedere este cel mai bun organizatori, alături de Blaga…” – a declarat președintele PER.

“Ioan Otean este o personalitate aici în Bistrița, am înțeles, dar asta NU înseamnă că Ioan Oltean conduce partidul.” – a completat Dănuț Pop.

Despre proiectele PER-ului!

Reducerea TVA-ului la produsele bio și tradiționale și legea interzicerii exportului de buștean sunt proiecte pe care și le asumă Partidul Ecologist.

În schimb, Legea Prostituției reprezintă un proiect controversat a lui Dănuț Pop, pe care acesta-l susține în continuare.

masina danut pop
Porsche Cayenne – mașina președintelui PER, Dănuț Pop

La nivel național, Dănuț Pop susține că are peste 2.000 de candidați la alegerile locale pentru funcțiile de primari, președinte al Consiliului Județean sau consilieri locali.

Dacă scoate sub 5 % la nivel național, Dănuț Pop își va prezenta demisia de ONOARE din funcția de președinte al PER.

0 notes
365 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *