David Szabo, fiul primarului Ioan Szabo, candidează la Primăria Șanț

 -  -  21079David Szabo, fiul primarului din comuna Șanț, Ioan Szabo, candidează la alegerile locale din 27 septembrie pentru funcția de primar în comuna administrată ani la rând de tatăl său. Anunțul a fost făcut de președintele PSD Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, care a precizat că David Szabo va candida din partea Alianței pentru Bistrița-Năsăud.

”A contat foarte mult pentru noi părerea cetăţenilor, care, într-o proporţie covârşitoare de peste 50%, ne-au cerut să continuăm cumva activitatea primarului Szabo de care sunt mulţumiţi 87%. În urma acestei verificări, am decis ca fiul primarului Szabo  – David Szabo – un tânăr de 25 de ani, să fie candidatul Alianţei în comuna Şanţ”, a declarat Emil Radu Moldovan.

Totodată, în ceea ce privește starea de sănătate a primarului Ioan Szabo, Emil Radu Moldovan a precizat că aceasta s-a ameliorat în ultimele zile.

A fost extubat şi respiră singur, după 60 de zile de respiraţie mecanică. E un semn major că lupta lui pentru viaţă a fost sprijinită de bunul Dumnezeu. Sunt paşi mici şi nu uşori care vor trebui făcuţi în continuare pentru recuperare, dar sper ca bunul Dumnezeu să îi rămână alături aşa cum a fost şi până acum”, a mai spus Moldovan.

Candidatul Alianței pentru Bistrița-Năsăud la Primăria Șanț, David Szabo, a postat un mesaj pe o rețea de socializare prin care a explicat ce l-a determinat să ia decizia de a candida pentru postul deținut de tatăl său.

În cei opt ani în care v-a fost primar, niciodată nu și-a încheiat o cuvântare fără să spună „Dumnezeu să îi binecuvinteze pe șănțeni“. Știu că mulți i-ați întors aceste binecuvântări și v-ați rugat pentru el în această perioadă lungă de suferință, iar eu și familia mea vă mulțumim pentru asta. Dumnezeu ne-a ascultat și astăzi am primit vestea că starea lui de sănătate s-a îmbunătățit, dar ne rugăm în continuare pentru recuperarea lui. Primăria, casa și inima lui au fost mereu deschise pentru voi, șănțenii, care ați avut nevoie de sfatul sau ajutorul lui. În semn de respect și prețuire pentru munca lui și a celor care au fost alături de el, pentru toate eforturile care s-au făcut și toate proiectele care s-au dus la îndeplinire în comuna Șanț, m-am simțit dator să duc mai departe faptele bune. Sunt tânăr, dar mă bizui pe o echipă de încredere, din care cel mai important om rămâne tatăl meu. Mi-am asumat candidatura la Primăria Șanț și sper să mă ridic la nivelul omeniei de care tatăl meu a dat dovadă tot timpul, dar și la nivelul așteptărilor celor care i-ați rămas alături și la bine și la rău. În numele lui, vă mulțumesc tuturor celor care v-ați rugat pentru el și l-ați sprijinit în clipele grele. în curând, va putea să vă mulțumească personal! Îi mulțumesc președintelui Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan pentru omenia, grija și rugăciunile acordate tatălui meu, pentru faptul că zilnic, timp de 65 de zile, s-a interesat de starea lui de sănătate și, până în ultima clipă, nu a luat în considerare ideea de a pune alt candidat la Primăria Șanț. De asemenea, îi mulțumesc pentru încrederea pe care mi-a arătat-o – mă bucur să fac parte din echipa faptelor!”, a scris pe Facebook David Sazbo.

În cei opt ani în care v-a fost primar, niciodată nu și-a încheiat o cuvântare fără să spună:„Dumnezeu să îi…

Publicată de David Szabo pe Joi, 6 august 2020
2 notes
204 views
bookmark icon

One thought on “David Szabo, fiul primarului Ioan Szabo, candidează la Primăria Șanț

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *