De 8 Martie, social democrații au oferit garoafe roșii doamnelor și domnișoarelor din Bistrița

 -  - 


De 8 Martie, președintele PSD Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, deputații Bogdan Ivan și Daniel Suciu, președintele TSD Bistrița-Năsăud, Paul Pop, și alți membri ai partidului au adus zâmbete pe chipurile doamnelor și domnișoarelor din Bistrița, cărora le-au oferit flori. 

Acțiunea, la care a participat și managerul Spitalului Județean de Urgență Bistrița, Gabriel Lazany, s-a desfășurat în mai multe zone ale orașului, social democrații oferindu-le femeilor garoafe roșii, însoțite de urări și gânduri bune.

”Fiecare dintre noi avem o mamă, bunică, soție, soră, fiică sau prietenă care ne fac viața mai bună. De 8 Martie, alături de colegii mei, Bogdan Ivan Gruia, Daniel Suciu, Gabriel Lazany și tinerii social-democrați, am oferit doamnelor și domnișoarelor o floare, în semn de apreciere pentru că, prin simpla lor prezență, dau sens și culoare acestei lumi. La mulți ani, tuturor femeilor din viața noastră!”, a transmis președintele PSD Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan.

”Alături de voi, fiecare zi e primăvară! Fiecare zi, la fel ca ziua de 8 Martie, este despre dumneavoastră. Mame, soții, fiice, surori, prietene și colege, sunteți zâmbetul nostru din fiecare zi. Iar în semn de prețuire pentru dvs., alături de președintele CJ, domnul Radu Moldovan, managerul SJU, Gabriel Lazany, colegul meu deputat, Daniel Suciu și colegii din TSD, am dăruit câte o floare doamnelor și domnișoarelor din municipiul Bistrița. Dragile noastre, mulțumim pentru că sunteți și faceți lumea frumoasă!”, a transmis și deputatul PSD Bogdan Ivan.

”Cu mare drag și cu respect pentru cele fără de care lumea nu are nici sens și nici farmec, o mică floare de recunoștință! În echipă cu președintele Radu Moldovan, cu Bogdan Ivan și Gabriel Lazany, alături de tinerii din TSD, a fost o bucurie reîntâlnirea cu doamnele orașului”, este mesajul deputatului Daniel Suciu.

Alături de domnul președinte Radu Moldovan, domnul director Lazany, domnii deputați Bogdan Ivan și Daniel Suciu și colegii din TSD Bistrița-Năsăud, cu ocazia zilei de 8 Martie, Ziua Femeii, am dăruit flori doamnelor și domnișoarelor din municipiul Bistrița. Celebrăm această zi ca și o zi a recunoștinței și aprecierii pentru femei și contribuția lor în societate. Este o ocazie pentru a ne aminti de lupta femeilor pentru drepturile lor și pentru a continua să promovăm egalitatea de gen și drepturile femeilor în toate aspectele vieții. Este important să ne amintim că fiecare dintre noi poate face o diferență în această luptă, începând cu gesturi mici, cum ar fi oferirea unei flori sau recunoașterea eforturilor și realizărilor femeilor din viața noastră de zi cu zi. La mulți ani!”, a transmis și Paul Pop, președintele Tineretului Social Democrat Bistrița-Năsăud.

Vizualizări 3,045 

bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.