De când se pot face drumeții la poiana cu narcise de pe Masivul Saca

 -  -  121000Dornici de mișcare în aer liber, mai mulți cetățeni au întrebat dacă au înflorit narcisele și în poiana cu narcise de pe Masivul Saca din Munții Rodnei. Pentru a răspunde întrebărilor, Administrația Parcului Național Munții Rodnei a oferit câteva detalii pentru cei interesați să viziteze poiana cu narcise.

Datorită numarului mare de solicitări pentru drumeții la poiana cu narcise de pe Masivul Saca, Administrația Parcului Național Munții Rodnei (APNMR) informează că narcisele încă nu sunt înflorite. Dacă vremea o să fie frumoasă, se pot face drumetii la Poiana cu Narcise după data de 15 mai 2020”, anunță Romsilva – Parcul National Muntii Rodnei.

Administrația Parcului precizează că va reveni cu mai multe informații actualizate după data de 15 mai 2020, când se va trece de la starea de urgență la starea de alertă.

Vă reamintim că pentru drumeții la poiana cu narcise se achită un bilet de vizitare, care poate fi plătit prin SMS la numarul 7473 cu mesajul PARCRODNA1. Valoarea unui SMS fiind de 1 euro+TVA”, mai precizează APNMR.

🏔‼🌸Datorita numarului mare de solicitari pentru drumetii la poiana cu narcise de pe Masivul Saca, Administratia Parcului…

Publicată de Romsilva – Parcul National Muntii Rodnei pe Marţi, 12 mai 2020

Poiana cu narcise de pe Masivul Saca, inclusă în Parcul Național Munții Rodnei, este o arie protejată de interes național.

12 notes
125 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *