De ce a fost aglomerat astăzi, pe Calea Moldovei? Un polițist făcea exces de zel și oprea TOATE mașinile, la control!

 -  -  23


Poate vă întrebați DE CE s-a BLOCAT traficul astăzi, pe Calea Moldovei, la ieșirea din oraș! Mai mulți șoferi au confirmat faptul că Poliția Rutieră a realizat un filtru în zona Hotelului Diana și au verificat TOATE mașinile care circulau pe direcția Bistrița – Livezile!

Din această cauză, ieșirea din Bistrița a fost BLOCATĂ total, în intervalul 10- 12.

Agentul a oprit TOATE mașinile într-o zonă îngustă în apropierea Hotelului Diana și astfel s-a creat un ambuteiaj, la ieșirea din municipiu. Coloana de mașini s-a întins pe câțiva kilometri. Șoferii au postat pe facebook și susțin că au parcurs distanța de la Han până la Hotel Diana într-o oră.

Polițistul care a oprit TOATE mașinile din trafic, la oră de vârf!

„Polițistul a oprit toate mașinile din coloană, pentru a verifica declarațiile pe proprie răspundere. I-a oprit pe toți șoferii, indiferent că vorbim de mașini de mare tonaj, cife cu beton, microbuse sau mașini mici. Fiecare control dura câteva secunde, dar la atâtea mașini oprite, s-a făcut o coloană de câțiva kilometri. Nu înțeleg de ce NU a permis circulația pe o bandă, pentru a fluidiza traficul. Spre exemplu, pe partea opusă de intrare în oraș se circula perfect!” – a declarat Cristian Marc, unul din șoferii opriți de polițistul zelos.

Aglomerație în Bistrița!

Publicată de Ziar de Bistrita pe Miercuri, 15 aprilie 2020
trafic blocat ziar de bistrita
trafic blocat ziar de bistrita

Ambuteiajul s-a creat în intervalul 10 -12, iar șoferii revoltați au postat o serie de filmulețe, pe facebook!

În această perioadă, echipaje mixte de polițiști și militari, efectuează controale de rutină, la filtrele de intrare în oraș, fapt care poate duce la blocaje în trafic!

23 notes
0 views
bookmark icon

23 thoughts on “De ce a fost aglomerat astăzi, pe Calea Moldovei? Un polițist făcea exces de zel și oprea TOATE mașinile, la control!

Oldest
Newest
Most Upvoted

  Write a comment...

  Adresa ta de email nu va fi publicată.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Oldest
  Newest
  Most Upvoted