De ce și-a luat primarul Ioan Turc patru consilieri, printre care și fostul primar Vasile Moldovan

 -  -  51543


Primarul municipiului Bistrița, Ioan Turc, are nu mai puțin de patru consilieri personali, printre aceștia numărându-se inclusiv unul dintre foștii edili ai Bistriței – Vasile Moldovan. Într-o emisiune de la Radio Someș, Turc a fost întrebat de ce are nevoie de patru consilieri și acesta a oferit un răspuns la întrebare:

Pentru că lucrez, pentru că eu ajung la birou de multe ori înainte de ora 8 și plec la 12 noaptea. Pentru că acest lucru este prevăzut prin norme în vigoare, pur și simplu nu am făcut nimic altceva decât să mă asigur că propria mea activitate este una de randament. Acești consilieri lucrează atâta timp cât lucrez și eu, adică vin dimineața la ora 8 și, de cele mai multe ori, pleacă la miezul nopții. Le-am atribuit domenii specifice și vă mărturisesc că într-adevăr îmi sunt de ajutor”, a explicat Ioan Turc.

Totodată, întrebat de ce din echipa de consilieri face parte și un fost primar al orașului, fiind vorba despre Vasile Moldovan, primarul Ioan Turc a mai precizat: ”Domnul Moldovan mă sprijină pe Direcția Tehnică, pe partea de investiții. Pentru că este inginer și a fost și primar două mandate, apreciez că expertiza pe care o are îmi este de folos”.

Alături de Vasile Moldovan, îl mai ”consiliază” pe Ioan Turc și Raul Ciprian Neamți, Robert Linul și Florin Aluaș.

5 notes
668 views
bookmark icon

2 thoughts on “De ce și-a luat primarul Ioan Turc patru consilieri, printre care și fostul primar Vasile Moldovan

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *