Ultimele noutati

U.S.R-ți vrea BI-NE-LE! Ai o IDEE care poate deveni lege? Uniunea Salvați România te așteaptă la sediul de pe Șincai! De-acolo ei preiau, spre Parlament!

U.S.R și-a deschis sediu de partid pe strada Gheorghe Șincai, fix peste drum de sediul PSD. Cristina Iurișniți, deputat USR de Bistrița așteaptă idei din partea societății civile pentru a le expune în Parlamentul României și a le transforma în legi.

usr2

a19

 

 

 

 

 

 

Mesajul Uniunii Salvați România!

Implicare pentru schimbare!

Ideile tale sunt prețioase și se pot transforma în modificări legislative! Rolul unui parlamentar este de a prelua problemele din societatea civilă, de a le aduce în discuție în spațiul public, de a aduna la aceeași masă decidenți dar și ONG-uri , agenți economici , pentru a încerca schimbări legislative, amendamente, atenționări atunci când există derapaje politice și economice. Biroul parlamentar vă așteaptă luni , miercuri și vineri de la 9-12 si 15-18.

Bistrițenii sunt așteptați să vină cu idei care vor fi preluate și propuse spre modificarea unei legi prost-făcute sau inițierea unor proiecte legislative în perspectiva de-birocratizării și dezvoltării României.

ss1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Adresa: str. Gh SINCAI nr. 16 , Bistrita: Consilier Parlamentar: Alex Vintila

 

Citiți și:

 

cristina-iurisnitzi-401x400Crisitina Iurișniți: câinele de pază al profesorilor! Deputatul USR a inițiat o serie de măsuri pe învățământ: salarii la profesori, premii în bani pentru olimpici și masă caldă în loc de lapte-corn! DARE de seamă la 6 luni de Parlament. Întâlnirea cu MIEZUL USR a avut loc la sediul NOU de pe Șincai!

 
Caricatură

Ziar de Bistrita