De mântuială pentru poza de campanie! Așa se lucrează cu Niculae-clop-de-paie! Rigola amplasată pe Valea Budacului s-a dovedit INUTILĂ, la prima ploaie!

 -  -  21480


Cristian Niculae, candidatul PSD la Primăria Bistrița a inaugurat o lucrare minusculă: a montat o rigolă din beton, la intersecția Străzii Crângului cu Valea Budacului.

Aflat în permanentă campanie de imagine, viceprimarul Niculae a postat realizarea sa alături de poze cu locuitorii din zonă.

rigola valea budacului

Mesajul POPULIST a lui Cristian Niculae, imediat ce s-a montat o RIGOLĂ!

Ne respectăm promisiunile făcute!

La finalul lunii aprilie, ne-am întâlnit cu cetățenii de pe str. Valea Budacului. Printre solicitările pertinente făcute de ei în această întâlnire a fost și cea a realizării unei rigole carosabile pe str. Crângului, pentru preluarea apelor pluviale care vin de pe acea stradă, în cazul precipitațiilor abundente.

În această săptămână, ne-am respectat promisiunea și, împreună cu Direcția de Servicii Publice din cadrul Primăriei Bistrița, a fost realizată rigola carosabilă de la intrarea pe str. Crângului.

Urmează să fie realizate și ultimele lucrări de finisare și asfaltare pe lângă rigolă, precum și pe părțile laterale ale acesteia.

 Suntem alături de bistrițeni, mergem în mijlocul lor să discutăm deschis și constructiv despre nevoile lor și încercăm să rezolvăm problemele cât mai rapid și eficient.

 Bistrița merge înainte.

La prima ploaie, apele pluviale au spălat piatra de pe drumul neasfaltat, rigola s-a înfundat și s-a dovedit inutilă. Fără realizarea unor șanțuri colectoare și implicit, a canalizării pluviale, la fiecare torențială situația se repetă!

Primăria Bistrița a promis realizarea canalizării pluviale pe Valea Budacului! De 12 ani încoace, nici măcar proiectarea nu e GATA!

În fapt, rețelele de utilități apă-canal au fost în proprietatea municipalității, dar printr-o Hotărâre de Consiliu Local au fost donate și acum aparțin Aquabis-ului (societate aflată sub patronajul Consiliului Județean). Atât Aquabis cât și Primăria Bistrița POT realiza investiții în ce privește rețeaua de canalizare pluvială, dar până acum NU s-a făcut nimic concret în acest sens.

Fără canalizare pluvială, situația e aceeeași de 12 ani încoace și ploile torențiale fac ravagii pe Valea Budacului. Cu toate astea, candidatul PSD la Primăria Bistrița a ales să asfalteze Valea Budacului, fix în preajma alegerilor locale, întocmai ca-n 2016, când au asfaltat-o pe aceeași rețetă: fără să rezolve problema canalizării pluviale.

Citiți și:

2 notes
605 views
bookmark icon

2 thoughts on “De mântuială pentru poza de campanie! Așa se lucrează cu Niculae-clop-de-paie! Rigola amplasată pe Valea Budacului s-a dovedit INUTILĂ, la prima ploaie!

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *