De marți, circulația auto va fi închisă pe o porțiune a străzii Ioan Slavici

 -  -  1090


În perioada 19 – 29 octombrie, pe strada Ioan Slavici din municipiu se vor executa lucrări de înlocuire a conductei de gaze naturale și a branșamentelor, motiv pentru care circulația auto va fi închisă pe o porțiune a străzii, a anunțat Primăria Bistrița.

Ca urmare a lucrărilor de înlocuire a conductei de gaze naturale și a branșamentelor aferente pe strada Ioan Slavici de către S.C. Delgaz Grid S.A., circulația auto va fi închisă în perioada 19 – 29 octombrie 2021, pe porțiunea cuprinsă între sensul giratoriu Bulevardul Decebal – Andrei Mureșanu – Crinilor – Ioan Slavici și calea ferată. Circulația mijloacelor de transport în comun care străbat zona lucrărilor va fi deviată pe traseul Bulevardul Decebal – Cuza Vodă – Eroilor – traseu normal. Circulația auto pe strada Arțarilor (zona din spatele pieței agroalimentare Decebal) se va desfășura în dublu sens”, informează Primăria Bistrița.

Participanții la trafic și riveranii sunt rugați să dea dovadă de înțelegere și să respecte noile reglementări cu privire la devierea circulației.

0 notes
215 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *