De miercuri, alte trei comune intră sub restricții

 -  -  1055


Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud a adoptat o nouă hotărâre care cuprinde o serie de măsuri pentru combaterea răspândirii infecțiilor cu noul coronavirus, măsuri care vor fi impuse în alte trei comune din județ în care incidența cazurilor de COVID-19 este cuprinsă între 1,5 și 3 la mia de locuitori.

Potrivit hotărârii CJSU Bistrița-Năsăud, se introduc restricţii în comunele Lechința, Bistrița Bârgăului și Telciu.

”În aceste UAT-uri, activitatea operatorilor economici care desfăşoară activităţi de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi/sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice, de tipul restaurantelor şi cafenelelor, în interiorul clădirilor, se va desfășura fără a depăși 30% din capacitatea maximă a spațiului și în intervalul orar 6,00-23,00. Aceleași restricții se aplică și în cazul activității operatorilor economici licenţiaţi în domeniul jocurilor de noroc”, informează Instituția Prefectului Bistrița-Năsăud.

Aceste măsuri intră în vigoare începând cu data de 4 noiembrie 2020.

Restricţiile se vor ridica în funcție de incidenţa cumulată a cazurilor de îmbolnăviri cu Covid-19 în ultimele 14 zile, comunicată de către Direcţia de Sănătate Publică.

0 notes
180 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *