Ultimele noutati

De Paști pozează în buni samarineni și fac gesturi de fațadă! Politicienii vizitează bătrânii și dau ouă trecătorilor!

Membrii partidelor politice fac acțiuni caritabile de Paști. Rețeta e aceeași în fiecare an: oferă cadouri bătrânilor din aziluri, orfanilor de la centrele de plasament, iar organizațiile de tineret ies în stradă și dau ouă și cozonac.

PSD a fost reprezentat de viceprimarul Cristi Niculae și a oferit un spectacol folcloric la azilul de bătrâni: “Cred că împreună cu artiștii Centrului Cultural Municipal”George Coșbuc” din Bistrița, am reușit să aducem zâmbetul pe fața acestor oameni, să le reamintim că nu sunt singuri pe lume și că gândurile noastre se îndreaptă și către ei. Bătrânețea este de cele mai multe ori însoțită de probleme și tocmai de aceea cred că trebuie ca noi să ne îngrijim ca viața persoanelor vârstnice să fie una decentă, demnă și plină de respect” a transmis viceprimarul Bistriței.

a1

a11

 

 

 

 

 

 

Cristina Iurișniți și câțiva reprezentanți U.S.R au făcut o vizită la căminul de bătrâni și a oferit pungi de cadouri.

“Azi a fost o zi a gândurilor bune pentru cei in vârstă , bolnavi și singuri ! Zâmbete, cozonaci, și o vorbă bună…la Caminul de bătrâni din Bistrița ! “ este mesajul deputatului USR.

v2

v11

 

 

 

 

 

 

Liberalii au ieșit pe Pietonal și au oferit ouă și cozonaci. Acțiune similară a avut loc în 2016 și în orașul Năsăud, unde Doris Moldovan alături de câțiva tineri au oferit cadouri simbolice trecătorilor. „În prag de sărbătoare pascală, Biroul Politic Municipal al Partidului Național Liberal, Organizația Bistrița a vizitat Căminul de Bătrâni al orasului, păstrând o tradiție veche. Liberalii au dorit să aducă lumină în sufetul celor mai în vârstă dintre bistrițeni și să le transmită sărbători pascale binecuvântate“, a transmis biroul de Presa PNL Bistrița.

pnl-800x500_c

x1

 

 

 

 

 

 

Sunt acțiuni de imagine, mascate în acțiuni caritabile bine-organizate și care se repetă periodic, în funcție de împrejurări. În apropierea campaniei electorale se oferă flori la ieșirea de la biserică sau la evenimente sătești, de 1 Martie se dau mărțișoare, de 8 Martie se oferă garoafe, de Paști se dau ouă roșii, la Crăciun se dau pungi de cadouri. Gesturile politicienilor sunt intens-mediatziate și de fapt au scopul de a promova imaginea propriului partid.

Citiți și:
page3-404x400

De 8 Martie, aceeași rețetă ieftină de când lumea: garoafe oferite pe stradă de P.N.L și P.S.D!
Comentarii

  • Balan Marius- ingrijitor al STATULUI.

    Personal nu astept nimic. Am ouale mele si ma mandresc cu ele !

  • Teatru fals eu îi văd și când intră, cum aranjează pungile și ce vorbesc și când ies. Niciunuia nu-i trece prin cap că la anu nu o să mai fie și peste doi poate se mută ei la cămin de or fi locuri.

Caricatură

Ziar de Bistrita