Decernarea titlurilor de ”Cetățean de onoare al județului Bistrița-Năsăud”, amânată din cauza pandemiei

 -  -  1975


Viitorii cetățeni de onoare ai județului Bistrița-Năsăud mai au de așteptat până când își vor primi titlurile. Din cauza pandemiei de coronavirus, administrația județeană a amânat festivitatea de decernare a acestor distincții.

”În contextul pandemiei de COVID-19, Consiliul Județean Bistrița-Năsăud suspendă organizarea și decernarea titlurilor de „Cetățean de onoare al județului Bistrița-Năsăud”. Ne dorim ca acest eveniment important pentru județul nostru, să nu fie umbrit de efectele dramatice ale pandemiei și să se poată organiza în condiții care să nu pună în pericol sănătatea oamenilor”, a anunțat Consiliul Județean Bistrița-Năsăud.

Administrația județeană acordă în fiecare an titlul de ”Cetățean de onoare al județului” unor persoane care, prin activitatea desfăşurată, şi-au adus o contribuţie deosebită la promovarea prestigiului judeţului în plan naţional şi internaţional.

Până acum, zeci de persoane au devenit cetățeni de onoare ai județului Bistrița-Năsăud, printre care și Marcel Lupşe, Gabriela Szabo, Emil Iugan, Lucian Sănmărtean, ÎPS Andrei Andreicuț, Mircea Gelu Buta sau Raul Gălan.

1 notes
100 views
bookmark icon

One thought on “Decernarea titlurilor de ”Cetățean de onoare al județului Bistrița-Năsăud”, amânată din cauza pandemiei

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *