Declarația pe propria răspundere a fost modificată. Vezi noul model, valabil în perioada în care municipiul Bistrița este în carantină

 -  -  1790


Instituția Prefectului Bistrița-Năsăud informează că modelul de declarație pe propria răspundere, document valabil pentru perioada în care municipiul Bistrița este carantinat, a fost modificat, în concordanță cu Ordinul Șefului Deprtamentului pentru Situații de Urgență privind instituirea carantinei zonale pentru municipiul Bistrița.

”Sunt clarificate motivele pentru care cetățenii cu domiciliul în zona carantinată pot circula în interiorul acesteia, în afara sa, precum și activitățile pentru care persoanele din afara zonei pot intra în zona restricționată. Noul model de declarație poate fi accesat AICI. Menționăm faptul că cetățenii pot redacta de mână declarația pe propria răspundere, bazându-se pe modelul indicat”, precizează Instituția Prefectului Bistrița-Năsăud.

Declaraţia poate fi prezentată în format letric (suport hârtie) sau pe un dispozitiv electronic (de exemplu telefon sau tabletă).

0 notes
915 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *