VIDEO: L-a prins până la urmă! Bojor îl atacă pe Crețu de față cu vecinii din Decebal! Îl întreabă de împrumuturi și “demo-creție”

Primarul Ovidiu Crețu  a ieșit în campanie prin cartierele Bistriței să-și prezinte realizărie și investițiile ce vor urma, alături de George Avram și de Cristin Niculae, fostul șef al Gărzii de Mediu.

Florin Bojor a abordat staff-ul PSD ce colinda prin Decebal pe chestiuni legate de referendum și de prioritizare a investițiilor. Bojor cere ca în ziua alegerilor să se organizeze un referendum prin care cetățenii orașului să traseze priorități viitoarei administrații și localitățile componente să fie luate în seamă.

Întrebarea pe care acesta solicită să fie adresată spre consultare publică este:

Sunteţi de acord cu investiţiile urgente: apă curentă, canalizare şi asfalt în localităţile componente şi zonele municipiului Bistriţa care nu au aceste facilităţi? DA / NU.

Crețu a zis că acest referendum NU poate fi organizat!

 

Iată dialogul dintre primar și Bojor, pe tema “DEMO – CREȚIEI” 

 

 

În 2013, Ovidiu Crețu a realizat un astfel de referendum pentru centura de sud, referendum care NU a putut fi validat deoarece a întrunit doar 13,86% prezență la vot, adică s-au prezentatdoar 10.554 de alegători.

Cu toate astea, primarul a interpretat că majoritatea VREA centură de sud și a văzut doar decizia celor 6.124 de susținători ai unui referendum INVALID. De aceea, în continuare primarul militează pentru o centură de sud pe Codrișor.

La prima întrebare ”Sunteţi de acord cu construcţia în municipiul Bistriţa, din fonduri europene, a variantei ocolitoare Bistriţa Sud pe traseul: DN 17 – Parc Industrial Bistriţa Sud – Dealul Cighir – Dealul Codrişor – Complex Wonderland – DN 17?”, 6.124 au răspuns ”Da” (58,02%), iar 4.281 au răspuns ”Nu” (40,56%), iar 149 de voturi au fost nule (1,41%). 
La întrebarea ”Sunteţi de acord cu menţinerea ca zonă pietonală a străzii Liviu Rebreanu?”, au răspuns cu ”Da” 9.221 (87,36%) şi cu ”Nu” 1.161 (11%), iar 172 de voturi au fost nule (1,62%).

 

Florin Bojor a contestat împrumuturile luate de administrația Crețu pentru realizarea pârtiei de schi, la care primarul a răspuns sec: “Puneți ștampila pe altcineva!”

 

Centrul intermodal în zona Decebal, un proiect fantastic care prevede realizarea unei platforme suspendate  care să preia funcțiunea unei autogări publice în vederea asigurării traficului de penetraţie pentru călători, dimensionată în aşa fel încât să preia toată circulaţia şi staţionarea maşinilor de transport calatori din zona Gării. Proiectul este estimat la 5 milioane de euro și se află în fază incipientă, dar a fost folosit de staff-u P.S.D pentru a cuceri electoratul din cartierul Decebal.

 

Detalii privind acest proiect, pentru care NU există finanțare, doar speranțe:

http://www.primariabistrita.ro/portal/bistrita/portal.nsf/AllByUNID/6CB697D0A5757A49C2257D070046EB8D?OpenDocument  

 

 Citește și: 

Crețu a fugit de furia mulțimii, gata-gata să-l linșeze! L-a salvat o P.S.D-istă care l-a băgat în mașină și a demarat în trombă… că de NU, era BAI mare!

https://www.ziardebistrita.ro/video-incendiar-cretu-a-fugit-de-furia-multimii-gata-gata-sa-l-linseze-l-a-salvat-o-p-s-d-ista-care-l-a-bagat-in-masina-si-a-demarat-in-tromba-ca-de-nu-era-bai-mare/

 

 
Comentarii

  • Cel mai bun primar inainte de alegeri, oare de ce? Oare de ce s-a asteptat pana iainte de alegeri ca un ONg de care nubstie nimeni sa faca aceste premieri? Ma lasi cu laudele?
    G

  • Hai las-0 balta! Cel mai bun primar din tara Ovidiu Cretu! Da este adevarat! Stirea zilei ,vezi pe Timponline,pe Bistriteanu! Voi de ce nu dati aceasta stire? V-a lasat pe toti cu gura cascata!
    Felicitari domnule primar! Ati rupt gura tirgului!

Caricatură

Ziar de Bistrita