Depistaţi şi reţinuţi pentru 24 de ore, la scurt timp după comiterea unei tâlhării

 -  -  968Doi tineri din localitatea Spermezeu au fost reținuți pentru 24 de ore de polițiștii bistrițeni, aceștia fiind cercetați pentru tâlhărie.

”Ieri, 20 septembrie, în urma cercetărilor efectuate într-un dosar penal de tâlhărie calificată şi conducere fără permis, poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Petru Rareş au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a doi tineri de 26 şi 16 ani, ambii din Spermezeu, bănuiţi de comiterea faptelor. Cei doi au fost depistaţi de poliţişti la scurt timp după comiterea unei tâlhării, pe raza localităţii Spermezeu, la intersecţia drumului judeţean 171 Spermezeu cu drumul comunal 37C Şesuri Spermezeu-Vale”, precizează Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Potrivit polițiștilor, cei doi l-ar fi agresat pe un bărbat și i-ar fi furat un moped, o sumă de bani, telefonul mobil și o sacoșă cu mai multe bunuri.

”În urma investigaţiilor efectuate a reieşit faptul că, în aceeaşi dimineaţă, în jurul orei 10.47, cei doi l-ar fi abordat pe un bărbat de 41 de ani, din Spermezeu care se deplasa cu un moped. Totodată, aceştia l-ar fi agresat, i-ar fi sustras autovehiculul, portofelul în care avea suma de 50 de euro şi 600 de lei, telefonul mobil şi o sacoşă în care avea mai multe bunuri. De asemenea, a mai rezultat faptul că tânărul de 16 ani ar fi condus autovehiculul sustras”, mai precizează IPJ Bistrița-Năsăud.

În prezent, cei doi se află în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Bistriţa-Năsăud, iar în cursul zilei de astăzi vor fi prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Cercetările în acest caz sunt continuate de către poliţiştii de la Secţia 5 Poliţie Rurală Petru Rareş.

ACTUALIZARE

Cei doi tineri din Spermezeu, cercetaţi de poliţişti pentru tâlhărie calificată şi conducere fără permis au fost prezentaţi Judecătoriei Beclean care a dispus arestarea preventivă a acestora pentru 30 de zile.

Poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Petru Rareş continuă cercetările în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale şi tragerii la răspundere a acestora pentru faptele comise.

0 notes
93 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

lentile-contact-colorate.net