Uniunea Salvați România caută deputat de Bistrița! Conducerea partidului vine marți la Bistrița pentru a porni filiala locală!

Reprezentanții Uniunii Salvați România vin la Bistrița! Întâlnirea cu liderii U.S.R va avea loc mâine, la Hotel Krone. În vizita sa din această vară, Clotilde Armand  a declarat că în alegeri, USR are target  10% , un scor care ar asigura partidului vreo 45 de parlamentari. Partidul din care fac parte Nicușor Dan și Clotilde Armand are nevoie de 200.000 de semnături pentru a candida la alegerile parlamentare din această toamnă.

krone-1Marți 27 septembrie 2016 vor fi prezenți la Bistrița,  Roxana Wring vicepreședinte USR  (Uniunea Salvați România), consilier general în Consiliul General al Municipiului București și Stelian Ene coordonator USR pentru extindere în regiunea Nord-Vest și consilier local în Consiliul Sectorului 3 din București.

Întâlnirea, cu grupul de inițiativă și simpatizanții USR din Bistrița, va avea loc marți 27 septembrie, începând cu ora 18.30, în sala de conferințe a Hotelui Krone, str. Grănicerilor, nr 5, etajul I.

Clotilde Armand a fost în vară la Bistrița și a avut o primă întâlnire cu simpatizanții Uniunii Salvați România. Referitor la candidatul “de Bistrița”al USR-ului, Clotilde spunea că acesta va fi propus de filiala locală.

Citiți și:

a13-800x400Clotilde “franțuzoaica” vrea să ia puterea cu oameni integri și să salveze România! Concret, despre filiala de la Bistrița!

https://www.ziardebistrita.ro/clotilde-vrea-puterea/

 
Comentarii

Caricatură

Ziar de Bistrita