Deputatul Cristina Iurișniți și colegii din USR, în grevă japoneză

 -  -  1054


Parlamentarii USR au anunțat că au intrat luni în grevă japoneză, purtând banderole inscripționate cu mesajul “Fără penali”. Deputatul bistrițean Cristina Iurișniți susține demersul colegilor săi și s-a alăturat acestei forme de protest.

USR instituie Greva japoneză în Parlament! Miercuri, la votul final al Moțiunii de cenzură așteptăm cât mai multi români în Parcul Izvor din fața Palatul Parlamentului” a scris Cristina Iurișniți pe pagina personală de pe o rețea de socializare.

La rândul său, președintele USR, Dan Barna, a precizat că au fost pregătite câteva zeci de mii de banderole care vor fi distribuite cetăţenilor şi altor parlamentari care vor dori să susțină inițiativa USR. “Vom distribui aceste banderole – am pregătit câteva zeci de mii – cetăţenilor care vor veni miercuri, începând cu ora 12,00 în Parcul Izvor în perioada votării moţiunii de cenzură. Invităm toţi cetăţenii să fie alături de ceea ce înseamnă democraţia şi să ceară demisia lui Liviu Dragnea şi demisia acestui Guvern care târăşte România afară din Europa” a precizat Dan Barna.

0 notes
179 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *