Eveniment

Deputatul Daniel Suciu, vizită în Republica Moldova

 -  - 


O delegaţie parlamentară condusă de preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, a început luni o vizită oficială de două zile în Republica Moldova. Din delegație face parte și deputatul PSD Daniel Suciu, vicepreședinte al Camerei Deputaților.

Pe parcursul zilei de luni au avut loc întâlniri cu preşedintele şi cu premierul Republicii Moldova, Maia Sandu, respectiv Natalia Gavriliţa.

”O zi plină în Republica Moldova, alături de frații noștri într-o perioadă extrem de complicată, având în vedere războiul din Ucraina. În toate discuțiile noastre, cu Igor Grosu, președintele Parlamentului vecin, Natalia Gavriliță și Maia Sandu, premierul și președintele Moldovei, am reconfirmat sprijinul total al României pentru parcursul european asumat de omologii noștri. Și nu puteam să nu avem o întâlnire de suflet cu Mitropolitul Petru al Basarabiei, trăitor al ortodoxiei române pe meleagurile lui Ștefan cel Mare și Sfânt”, a spus Daniel Suciu.

Vizita delegației din România la Chișinău are loc la invitaţia preşedintelui Parlamentului Republicii Moldova, Igor Grosu. 

5 views
bookmark icon

One thought on “Deputatul Daniel Suciu, vizită în Republica Moldova

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.