Deputatul Diana Morar candidează pentru funcția de președinte al Curții de Arbitraj a PNL

 -  -  1007


Deputatul Diana Morar și-a anunțat candidatura pentru funcția de președinte al Curții de Arbitraj a Partidului Național Liberal.

”PNL trebuie să vină în fața oamenilor cu femei lider, care să poată schimba etalonul personajului feminin pe scena politicii românești prin profesionalism și eleganță. Sunt avocat de 17 ani, în tot acest timp am fondat și coordonat o instituție privată de învățământ cu tradiție și reprezentare la nivel național, am în prezent calitatea de deputat și activez în trei comisii parlamentare (juridică, drepturile omului și educație). În anul 2020, am fost desemnată de către premierul Ludovic Orban, secretar de stat în Ministerul Justiției, unde am avut în coordonare cele mai importante structuri și autorități subordonate ministerului. Am pledat pentru Romania în fata CEDO și am reușit exonerarea statului nostru de la plata unei amenzi de 68 milioane euro, am reprezentat Statul Român în fața Consiliului de Miniștri JAI, am reprezentat Guvernul României în fata CCR în cauze având ca obiect conflict juridic de natura constituțională, am inițiat proiecte de reforma în instituțiile pe care le-am coordonat”, a spus deputatul PNL.

Diana Morar a adăugat că a debutat în politică pentru a promova ”corectitudinea și principiile liberale”, intenția sa fiind de a consolida rolul feminin în PNL.

Cred în egalitate, echitate și în rezolvarea cu eleganță a diferendelor, iar aceste convingeri, dimpreună cu credința ca Partidul Național Liberal este singurul partid din Romania care are o baza solida și se poate mândri cu o tradiție, valorile și principiile promovate fiind unice și autentice, mă motivează în a sprijini ideea de a fi ocrotite și păstrate astfel cum înaintașii noștri au știut sa o facă”, a mai precizat Diana Morar.

Congresul PNL va avea loc la data de 25 septembrie, doi candidați intrând în cursa pentru funcția de președinte al partidului – Ludovic Orban și Florin Cîțu.

0 notes
132 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *