Deputatul Ionuț Simionca, dezamăgit: ”PSD și PNL blochează proiectul privind construcția Autostrăzii Nordului”

 -  -  1202Cu toate că a ajuns pe ordinea de zi a Camerei Deputaților, proiectul privind construcția Autostrăzii Nordului nu a putut fi votat. Potrivit deputatului PMP de Bistrița-Năsăud, Ionuț Simionca, acestui proiect îi lipsește un raport al Comisiei de Transporturi, motiv pentru care a somat atât PNL, cât și PSD să facă tot ce e necesar pentru ca proiectul să poată fi votat.

Pe ordinea de zi a Camerei Deputaților a fost introdus, la poziția 3, proiectul privind construcția Autostrăzii Nordului, care nu a putut fi însă votat din cauza PSD și PNL. Cele două partide tradiționale pun vina unul pe celălalt pentru absența raportului Comisiei de Transporturi pe acest proiect. PSD se scuză că nu s-a primit aviz pe proiect de la guvern, iar PNL nu se raportează la acest proiect ca la o prioritate”, a spus Simionca.

Deputatul PMP s-a arătat dezamăgit de faptul că proiectul nu a putut fi supus votului, acuzând PSD și PNL că ar încerca să îl blocheze, astfel că a somat cele două partide.

Am somat PNL și PSD să vină cât mai urgent cu ultimul raport necesar votării Proiectul privind Autostrada Nodului în Camera Deputaților, cu atât mai mult cu cât proiectul a fost deja adoptat în Senat. Asta deoarece 2,5 milioane de români din Bistrița și din alte 5 județe din Transilvania au nevoie de infrastructură ca de oxigen”, a adăugat Simionca.

Pe ordinea de zi a Camerei Deputaților a fost introdus astăzi, la poziția 3, Proiectul privind construcția Autostrăzii Nordului, care nu a putut fi însă votat din cauza PSD și PNL. Cele două partide tradiționale pun vina unul pe celălalt pentru absența raportului Comisiei de Transporturi pe acest proiect. PSD se scuză că nu s-a primit aviz pe proiect de la guvern, iar PNL nu se raportează la acest proiect ca la o prioritate.Am somat PNL și PSD să vină cât mai urgent cu ultimul raport necesar votării Proiectul privind Autostrada Nodului în Camera Deputaților, cu atât mai mult cu cât proiectul a fost deja adoptat în Senat. Asta deoarece 2,5 milioane de români din Bistrița și din alte 5 județe din Transilvania au nevoie de infrastructură ca de oxigen.#AutostradaNordului#SchimbămBistrița

Publicată de Ionut Simionca pe Marţi, 6 octombrie 2020
0 notes
327 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

lentile-contact-colorate.net