Deputatul Ionuț Simionca, furios: ”PNL și PSD se ceartă în Parlament de ochii lumii, dar, pe sub masă, își dau mâna pentru a-și pune apropiații/apropiatele în posturi călduțe”

 -  -  1027Deputatul PMP Ionuț Simionca lansează noi acuzații la adresa partidelor tradiționale PSD și PNL, despre care spune că ”se ceartă în Parlament de ochii lumii, dar, pe sub masă, își dau mâna pentru a-și pune apropiații/ apropiatele în posturi călduțe”. Simionca este furios că inițiativa sa privind Autostrada Nordului nu are parte de susținerea de care ar trebui să se bucure un obiectiv de interes național.

”PNL și PSD se ceartă în Parlament de ochii lumii, dar, pe sub masă, își dau mâna pentru a-și pune apropiații/apropiatele în posturi călduțe. Nici vorbă de interes național, de interesele românilor. Cea mai bună dovadă este faptul că, din cauza dezinteresului celor două partide tradiționale, este nevoie de mai mult de un an de zile pentru votarea legii privind Autostrada Nordului în Camera Deputaților”, a transmis deputatul PMP, Ionuț Simionca. 

Deputatul este furios pentru că proiectul inițiat de el, cu privire la construcția Autostrăzii Nordului, este blocat de mai bine de un an.

Proiectul de lege pe care l-am inițiat a mai făcut însă un pas spre votul final. Chiar dacă liberalii s-au împotrivit, Comisia de buget a dat, în această săptămână, aviz favorabil propunerii mele legislative. M-aș fi așteptat ca măcar Robert Sighiartău, care e bistrițean și ar trebui să țină cu bistrițenii, să susțină acest proiect în comisie. Mai avem un singur hop de trecut: un aviz de la Comisia pentru transporturi din Camera Deputaților (comisie care așteaptă un punct de vedere de la Guvernul PNL). Speranța mea este că PNL și PSD vor înțelege, măcar în al 12-lea ceas, că județul Bistrița-Năsăud și bistrițenii au nevoie ca de oxigen de o autostradă și de o șosea de centură pentru a recupera decalajele de dezvoltare față de alte județe din Ardeal”, a adăugat Ionuț Simionca.

Autostrada Nordului

PNL și PSD se ceartă în Parlament de ochii lumii, dar, pe sub masă, își dau mâna pentru a-și pune apropiații/apropiatele în posturi călduțe. Nici vorbă de interes național, de interesele românilor. Cea mai bună dovadă este faptul că, din cauza dezinteresului celor două partide tradiționale, este nevoie de mai mult de un an de zile pentru votarea legii privind Autostrada Nordului în Camera Deputaților. Proiectul de lege pe care l-am inițiat a mai făcut însă un pas spre votul final. Chiar dacă liberalii s-au împotrivit, Comisia de buget a dat, în această săptămână, aviz favorabil propunerii mele legislative. M-aș fi așteptat ca măcar Robert Sighiartău, care e bistrițean și ar trebui să țină cu bistrițenii, să susțină acest proiect în comisie. Mai avem un singur hop de trecut: un aviz de la Comisia pentru transporturi din Camera Deputaților (comisie care așteaptă un punct de vedere de la Guvernul PNL).Speranța mea este că PNL și PSD vor înțelege, măcar în al 12-lea ceas, că județul Bistrița-Năsăud și bistrițenii au nevoie ca de oxigen de o autostradă și de o șosea de centură pentru a recupera decalajele de dezvoltare față de alte județe din Ardeal.

Publicată de Ionut Simionca pe Miercuri, 14 octombrie 2020
0 notes
152 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *