Deputatul Lorant Sas: ”Ministrul Vlad Voiculescu a deranjat cuibul de viespi și este un pericol pentru pușculițele de partid!”

 -  -  999


Deputatul USR-PLUS Lorant Sas a anunțat că formațiunea politică din care face parte îl susține pe ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, împotriva căruia PSD a depus o moțiune simplă. Aceasta urmează să fie dezbătută astăzi de Camera Deputaţilor.

”Sistemul sanitar românesc este sinonim, astăzi, cu dezastrele din spitale, cu infecțiile nosocomiale, cu exodul peste granițe al personalului specializat, cu corupția endemică din minister și din sistemul de asigurări de stat sau cu promisiuni electorale de construcții virtuale ale unor spitale noi, pe care nu le-am văzut niciodată. Aceiași politicieni care au păstorit, timp de 30 de ani, acest dezastru, care au girat subfinanțarea, furtul din banul public sau chiar fapte criminale de tip Hexi Pharma, care au anulat de îndată toate proiectele de reformă demarate în 2016 de către ministrul Vlad Voiculescu, au acum tupeul și nesimțirea de a depune o moțiune la adresa acestuia, la nici 2 luni de la preluarea mandatului”, spune Lorant Sas.

În opinia parlamentarului bistrițean, Vlad Voiculescu ”a deranjat cuibul de viespi”

”Vlad Voiculescu este un pericol pentru “pușculițele de partid” care au devalizat sume imense de-a lungul anilor și este, în consecință, atacat din toate direcțiile. După mai mulți miniștri ai Sănătății urmăriți penal, după mai mulți directori din sistemul de asigurări de stat arestați și condamnați, este normal ca pesediștii să își exprime astfel disperarea privind desființarea sinecurilor politice și introducerea sistemului profesionist de management în spitale și în întregul sistem sanitar.Vlad Voiculescu va face treabă bună la Ministerul Sănătăţii! Atât eu, cât și toți colegii mei din USRPLUS, îl susținem pe Vlad Voiculescu și facem, împreună, revoluția bunei guvernări”, a adăugat Sas.

Reamintim că PSD a depus, miercurea trecută, în plenul Camerei, moţiunea simplă intitulată “Incompetenţa şi lipsa de asumare ucid! Vlad Voiculescu, un pericol pentru sănătatea şi viaţa românilor”, semnată de 109 deputaţi social-democraţi. În moţiune, deputaţii PSD cer demisia ministrului Sănătăţii, Vlad Voiculescu, motivând că în timpul care s-a scurs de la învestirea lui au văzut “atât de multă incoerenţă, lipsă de profesionalism şi de asumare cât nu s-a văzut în ultimii 30 de ani”.

Astăzi, Camera Deputaţilor va dezbate moţiunea simplă depusă de PSD împotriva ministrului Sănătăţii, Vlad Voiculescu. Votul asupra moţiunii urmează să fie dat în şedinţa plenului de miercuri.

0 notes
124 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *