Deputatul Robert Sighiartău, despre refuzul majorării alocațiilor copiilor: ”E mizerabil ce faceți, domnule Dragnea!”

 -  -  4399Secretarul general al PNL, deputatul bistrițean Robert Sighiartău, cel care a depus, încă de anul trecut, proiectul privind dublarea alocațiilor pentru copii, critică în termeni duri faptul că propunerea sa nu a fost votată, în schimb, președintele PSD, Liviu Dragnea, anunță că ”vrea să ia bani de la SRI, SIE și să cumpere vitamine pentru copii și alte lucruri”.

”Nu a existat nicăieri opoziție față de propunerea mea, toată lumea fiind de acord că este o măsură bună, activă. Acești bani sunt oricum o investiție. Tinerii vor tehnologie nouă, își cumpără cărți, instrumente muzicale, echipamente sportive. Mai mult, alocația de 84 de lei nu mai are valoarea pe care o avea în urmă cu 5 ani. Cu alte cuvinte, vorbim despre o scădere netă a alocației. Cu toate acestea, PSD a votat împotriva măsurii pe care am propus-o, iar astăzi, cu cinism, președintele PSD, Liviu Dragnea, ne vorbește despre grija pe care o poartă față de copii. Cu multă ipocrizie, anunță că vrea să ia bani de la SRI, SIE, bani pe care tocmai PSD i-a pus acolo și să cumpere, chipurile, vitamine pentru copii și alte lucruri” a declarat deputatul liberal.

Secretarul general al PNL a catalogat aceste acțiuni drept ”mizerabile”. ”E mizerabil ce faceți, domnule Dragnea! Dacă vreți să faceți cu adevărat ceva, îndemnați-vă colegii să voteze proiectul pe care l-am depus anul trecut. Atunci am primit asigurări că se va ține cont în bugetul de pe 2019, însă ați uitat repede” a mai completat Sighiartău.

Reamintim că Robert Sighiartău a propus ca alocațiile pentru copiii cu vârste între 0 și 2 ani să fie de 300 de lei, iar pentru cei cu vârste între 2 și 18 ani să fie de 150 de lei.

4 bookmark
0 notes
124 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.