Eveniment

Deputatul Robert Sighiartău, în Germania, în sprijinul familiei Furdui căreia i-au fost luaţi copiii de autorităţi!

 -  - 


Senatorul Titus Corlăţean şi deputaţii PNL Ben-Oni Ardelean şi Robert Sighiartău sunt în Germania pentru a spijini familia Furdui, căreia în urmă cu aproximativ un an şi jumătate i s-au luat copiii de către autoritatea de protecţie de copilului din această ţară. Este vorba despre o misiune parlamentară care a fost aprobată de Birourile Permanente ale Senatului şi Camerei Deputaţilor.

De altfel, la Hanovra a fost organizat un miting de protest, dar și de susținere a Familiei Furdui din Germania, ai căror 7 copii „au fost luați abuziv de autoritățile germane de „protecția” copilului-Jugendamt”, a scris senatorul Titus Corlăţean.

„Am venit aici şi vreau să vă spun că vom veni de câte ori va fi nevoie până când familia Furdui va fi reunită. Suntem trei, dar dacă familia Furdui nu va fi reunită, vom fi 10, 20, 30 şi dacă trebuie mutăm Pralmentul României în Germania. Nu ne lăsăm, este mesajul pe care trebuie să-l audă instituţiile din Germania, politicienii din Germania”, a declarat la miting, deputatul Robert Sighiartău.

De altfel, acesta a postat o fotografie cu cele două fete care au au fost redate familiei, dar a menţionat că lupta va continua până ce vor fi aduşi acasă şi ceilalţi cinci copii. „Împreună cu Natalia și Estera Furdui. Fericite și pline de viață. Lupta continuă pentru ca David, Ruben, Albert, Naomi și Lea să se intoarcă înapoi în familie”, a scris deputatul Robert Sighiartău.

453 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.