Deputatul Robert Sighiartău, la mitingurile pentru susținerea familiei Furdui

 -  -  1045


La finele săptămânii trecute, deputatul PNL Robert Sighiartău a participat la mitingurile organizate în țară pentru susținerea familiei Furdui din Germania, căreia Protecția Copilului din această țară i-a luat cei șapte copii.

Sâmbătă am ales să fiu la mitingurile de susținere pentru familia Furdui din Germania. Această familie trăiește un coșmar din 26 Aprilie, de când Protecția Copilului (Jugendamt) din această țară le-a luat cei 7 copii din sânul familiei. Ne aflăm iarăși, din păcate, în fața unui nou caz Bodnariu. Instituția familiei are prevalență asupra statului și a instituțiilor sale. Familia este înaintea statului când este vorba despre creșterea și viitorul copiilor! Mai ales când vorbim despre state democratice, cu respectul valorilor si al drepturilor copilului, familiei, ale omului! Democrațiile secolului 21 nu trebuie să-și piardă sufletul și inima! Din clipa în care statul smulge abuziv un copil de părinții lui, umanitatea și democrația primesc o lovitură chiar în inima lor. Nu poate fi umanitate acolo unde statul rupe autoritar și abuziv părinții de copiii lor. Familia Furdui nu va fi lăsată singură. Vor veni zile însorite pentru cei șapte copii din această familie care se vor întoarce lângă părinții lor. Așa cum e firesc”, a scris pe Facebook Robert Sighiartău.

Petru şi Camelia Furdui, o familie de români stabilită în Germania, a rămas în luna aprilie fără toţi cei şapte copii, aceștia fiind preluaţi de Protecţia Copilului.

Sâmbătă, 4 decembrie, în Suceava şi în Bucureşti, au fost organizate mitinguri pentru susținerea familiei Furdui, la evenimentul din Capitală participând şi familia Bodnariu, care a trecut printr-o experiență similară în timp ce se afla în Norvegia.

1379700cookie-checkDeputatul Robert Sighiartău, la mitingurile pentru susținerea familiei Furdui
0 notes
170 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.