Deputatul USR-PLUS Lorant Sas va deschide birouri parlamentare în șase zone din Bistrița-Năsăud. Care sunt acestea

 -  -  968


Ca să fie cât mai aproape de locuitorii județului Bistrița-Năsăud și să afle problemele cu care aceștia se confruntă, deputatul USR-PLUS Lorant Sas a anunțat că intenționează să deschidă birouri parlamentare în mai multe zone din județ. Parlamentarul spune că va ajunge în fiecare zonă, bistrițenii având posibilitatea să se înscrie în audiențe.

”Am finalizat documentele de închiriere spații pentru Birourile Parlamentare din circumscripția electorală. Pe această cale, vă anunț că voi deschide Birourile Parlamentare din Bistrița, Rodna și Prundu-Bârgăului, urmând să căutăm spații pretabile în Năsăud, Beclean și, probabil, o locație situată pe Valea Șieului”, a anunțat deputatul Lorant Sas.

Acesta spune că a stabilit deja și programul de audiențe, astfel că bistrițenii care au nevoie de ajutor se pot înscrie în audiențe.

Totodată, în ceea ce privește activitățile din plan local, deputatul USR-Plus a anunțat că a primit răspuns la o adresă pe care a înaintat-o Primăriei comunei Monor.

”Sunt bulversat să aflu că 153 de gospodării din Monor și Gledin nu sunt racordate la o rețea de apă curentă, iar 513 gospodării nu sunt racordate la canalizare, pentru simplul motiv că această rețea nu există! Voi solicita, în perioada următoare, o întâlnire cu administrația locală a comunei Monor, pentru a discuta serios aceste probleme”, a spus Sas.

De asemenea, parlamentarul precizează că va continua vizitele în județ, scopul său fiind acela de a afla toate problemele cu care se confruntă locuitorii județului.

0 notes
93 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *