Descoperire macabră la Sărățel. Trupul unui bărbat a fost găsit în râul Șieu

 -  -  11420


Trupul neînsuflețit al unui bărbat a fost găsit, duminică, în râul Șieu. Descoperirea a fost făcută de o altă persoană care a alertat de urgență autoritățile.

Potrivit informațiilor transmise de Serviciul Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud, trupul bărbatului a fost găsit pe raza localității Sărățel, în zona podului de pe DN 15A.

Persoana care a văzut trupul bărbatului a sunat la 112 și a cerut ajutor.

La fața locului a intervenit un echipaj din cadrul SAJ Bistrița-Năsăud, însă, din păcate, medicii nu au mai putut face nimic altceva decât să constate decesul la locul intervenției.

Bărbatul găsit înecat are între 50-60 de ani. Prezintă semne ale morții biologice instalate, nu se impun măsuri de resuscitare cardio-respiratorie”, a transmis managerul SAJ Bistrița-Năsăud, dr. Annabella Muzsi.

În acest caz a fost sesizat și Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud care a deschis o anchetă.

”Astăzi, în jurul orei 14.00, a fost sesizat prin 112 faptul că, pe raza localității Sărățel, în albia râului Șieu, a fost găsit cadavrul unui bărbat. La fața locului efectuează cercetări polițiștii de la Serviciul de Investigații Criminale și Criminalistic pentru stabilirea identității acestuia și a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, a precizat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

Cadavrul bărbatului va fi preluat de Serviciul Medicină Legală, urmând a fi efectuată necropsia în vederea stabilirii cauzei decesului.

ACTUALIZARE

Oamenii legii au reușit să identifice persoana găsită în albia râului Șieu. Este vorba despre un bărbat în varsta de 53 de ani, din Tureac. Acesta era cioban la o stână din apropierea locului în care a fost găsit decedat.

FOTO: SAJ Bistrița-Năsăud

1 notes
545 views
bookmark icon

One thought on “Descoperire macabră la Sărățel. Trupul unui bărbat a fost găsit în râul Șieu

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *