Deși confirmate cu COVID-19, două persoane au ignorat că ar putea infecta și alți oameni și au încălcat măsura izolării la domiciliu

 -  -  11127Parchetul de pe lângă Judecătoria Beclean și Parchetul de pe lângă Judecătoria Bistrița fac cercetări în două dosare penale deschise pe numele unor persoane care au fost diagnosticate cu COVID-19 și care nu au respectat măsura izolării la domicilu.

Unul dintre dosare a fost deschis pe numele unui bărbat. Potrivit unui comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Judecătoria Beclean, cu toate că era pozitiv și ar fi trebuit să stea în izolare, bărbatul a ignorat acest lucru și a transportat cetățeni la secțiile de votare din comuna în care locuiește.

Cu dosar penal s-a ales și o femeie din Bistrița. Și aceasta, deși a fost confirmată cu COVID-19 și i s-a impus măsura izolării la domiciu, a ignorat acest lucru și a fost depistată de polițiști la o altă adresă.

În plus, dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor a fost întocmit și pe numele unei alte femei, care nu a fost diagnosticată cu coronavirus, dar asupra căreia fusese instituită măsura izolării la domiciliu.

1 notes
252 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *