Detalii cu privire la decesele 253-261 înregistrate în Bistrița-Năsăud

 -  -  1029


Instituția Prefectului Bistrița-Năsăud a transmis informații cu privire la decesele 253 – 261 înregistrate la nivel județean.

Potrivit datelor, au mai decedat atât bărbați, cât și femei, cu vârste cuprinse între 53 și 80 de ani, după cum urmează:

  • Deces nr. 253 – bărbat, 67 ani, cu afecțiuni renale, pneumonie interstițială, insuficiență respiratorie acută, bronhopneumonie și infecție Covid-19, internat în data de 21 noiembrie în Secția Boli Infecțioase, unde a decedat în data de 30 noiembrie.
  • Deces nr. 254 – bărbat, 66 ani, hipertensiv, cu pneumonie interstițială, insuficiență respiratorie acută și infecție Covid-19, internat în data de 20 noiembrie în Secția Boli Infecțioase, transferat a doua zi în Secția ATI pe fondul agravării stării de sănătate, unde a decedat în data de 30 noiembrie.
  • Deces nr. 255 – femeie, 69 ani, cardiacă, hipertensivă, cu exantem alergic, bronhopneumonie bilaterală, insuficiență respiratorie acută și infecție Covid-19, internată în data de 23 noiembrie în Secția Boli Infecțioase, transferată în 27 noiembrie în Secția ATI, unde a decedat în data de 30 noiembrie.
  • Deces nr. 256 – bărbat, 71 ani, cardiac, hipertensiv, diabetic, externat din Spitalul Municipal Gherla cu test SARS-CoV-2 pozitiv, internat în data de 29 noiembrie în Secția Boli Infecțioase, în stare gravă, cu insuficiență respiratorie severă și pneumonie interstițială, survenind decesul in 30 noiembrie.
  • Deces nr. 257 – femeie, 53 ani, cu poliartrită reumatoidă, pneumonie interstițială și infecție Covid-19 formă severă, internată în data de 17 noiembrie în Secția Boli Infecțioase, transferată ulterior în Secția ATI, unde a decedat în data de 30 noiembrie.
  • Deces nr. 258 – bărbat, 80 ani, cardiac, hipertensiv, cu afecțiuni renale și hepatice, pneumonie, insuficiență respiratorie si infecție Covid-19, internat în data de 17 noiembrie în Secția Boli Infecțioase, unde a decedat în data de 30 noiembrie.
  • Deces nr. 259 – femeie, 66 ani, hipertensivă, cu pneumonie interstițială, bronhopneumonie cronică obstructivă acutizată, insuficiență respiratorie acută și infecție Covid-19, internată în data de 20 noiembrie în Secția Boli Infecțioase, transferată în Secția ATI, unde a decedat în data de 30 noiembrie pe fondul agravării stării de sănătate.
  • Deces nr. 260 – bărbat, 73 ani, hipertensiv, anemic, supraponderal, cu afecțiuni hepatice, pneumonie, insuficiență respiratorie acută și infecție Covid-19, internat în data de 17 noiembrie în Secția Boli Infecțioase, unde a decedat în data de 1 decembrie.
  • Deces nr. 261 – femeie, 67 ani, BN, cardiacă, hipertensivă, cu afecțiuni oncologice, anemie, pneumonie interstițială, insuficiență respiratorie acută și infecție Covid-19, internată în data de 25 noiembrie în Secția Oncologie medicală, unde a decedat în data de 1 decembrie.

La data de 3 decembrie, bilanțul total al deceselor înregistrate la nivelul județului Bistrița-Năsăud a ajuns la 262.

0 notes
154 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *