Detalii cu privire la decesele 389 – 399 înregistrate în Bistrița-Năsăud în contextul pandemiei de coronavirus

 -  -  960


Instituția Prefectului Bistrița-Năsăud a transmis informații cu privire la decesele 389 – 399 înregistrate la nivel județean.

Potrivit datelor, au mai decedat atât femei, cât și bărbați, cu vârste cuprinse între 52 și 95 de ani, după cum urmează:

 • Deces nr. 389 – bărbat, 84 de ani, internat în data de 5 februarie pe secţia Boli Infecţioase (bronhopneumonie, insuficienţă respiratorie acută severă, confirmat pozitiv cu COVID-19 – formă severă). A decedat în 6 februarie.
 • Deces nr. 390 -femeie, 75 de ani, cunoscută cu diabet zaharat, obezitate, probleme cardiovasculare, hipertensiune arterială, internată în data de 3 februarie pe secţia Boli Infecţioase (pneumonie interstiţială, insuficienţă respiratorie acută severă, confirmată pozitiv cu COVID-19 – formă severă). A decedat în 6 februarie.
 • Deces nr. 391 – bărbat, 69 de ani, cunoscut cu probleme cardiace, renale, hipertensiune arterială, internat în data de 26 ianuarie pe secţia Boli Infecţioase (pneumonie, confirmat pozitiv cu COVID-19 – formă severă). A decedat în 8 februarie.
 • Deces nr. 392 – femeie, 74 de ani, cunoscută cu diabet, obezitate morbidă, probleme renale, hipertensiune arterială, internată în data de 28 ianuarie pe secţia Boli Infecţioase (bronhopneumonie bilaterală, insuficienţă respiratorie cronică acutizată, confirmată pozitiv cu COVID-19 – formă severă). A decedat în 15 februarie.
 • Deces nr. 393 – bărbat, 72 de ani, cunoscut cu diabet, obezitate, probleme renale, cardiovasculare, hipertensiune arterială, internat în data de 31 ianuarie pe secţia Boli Infecţioase (bronhopneumonie, insuficienţă respiratorie cronică severă, confirmat pozitiv cu COVID-19). A decedat în 15 februarie.
 • Deces nr. 394 – bărbat, 95 de ani, cunoscut cu probleme cardiologice, oncologice hipertensiune arterială, internat în data de 15 februarie pe secţia Boli Infecţioase (pneumonie interstiţială, insuficienţă respiratorie cronică acutizată, confirmat pozitiv cu COVID-19 – formă severă). A decedat în 17 februarie.
 • Deces nr. 395 -bărbat, 58 de ani, cunoscut cu obezitate, internat în data de 8 februarie pe secţia Boli Infecţioase (bronhopneumonie, insuficienţă respiratorie acută severă, confirmat pozitiv cu COVID-19). A decedat în 18 februarie.
 • Deces nr. 396 – femeie, 76 de ani, cunoscută cu diabet, hipertensiune arterială, internată în data de 5 februarie pe secţia Boli Infecţioase (bronhopneumonie, insuficienţă respiratorie acută, confirmată pozitiv cu COVID-19). A decedat în 20 februarie.
 • Deces nr. 397 – femeie, 96 de ani, cunoscută cu demenţă, hipertensiune arterială, internată în data de 9 februarie pe secţia Boli Infecţioase (pneumonie interstiţială, confirmată pozitiv cu COVID-19). A decedat în 21 februarie.
 • Deces nr. 398 – bărbat, 75 de ani, cunoscut cu probleme cardiovasculare, renale, internat în data de 31 ianuarie pe secţia Boli Infecţioase (bronhopneumonie, insuficienţă respiratorie acută, confirmat pozitiv cu COVID-19). A decedat în 21 februarie.
 • Deces nr. 399 – bărbat, 52 de ani, cunoscut cu probleme renale, internat în data de 11 februarie pe secţia Boli Infecţioase (bronhopneumonie, insuficienţă respiratorie acută, confirmat pozitiv cu COVID-19). A decedat în 22 februarie.

La data de 23 februarie, bilanțul total al deceselor înregistrate la nivelul județului Bistrița-Năsăud a ajuns la 399. 

0 notes
85 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *