Detalii cu privire la ultimele patru decese cauzate de COVID-19. A decedat și un tânăr de doar 33 de ani

 -  -  1500

Încă patru persoane infectate cu noul coronavirus au decedat în intervalul 5 – 7 noiembrie, în toate aceste cazuri fiind vorba despre pacienți care aveau și alte afecțiuni.

Potrivit datelor transmise de Instituția Prefectului Bistrița-Năsăud, au mai decedat un bărbați și trei femei, cu vârste cuprinse între 33 și 77 de ani, după cum urmează:

  • Bărbat, de 33 de ani, internat în 5 noiembrie în ATI/Boli Infecțioase (bronhopneumonie, insuficiență respiratorie acută, examen CT cu aspect sugestiv pentru infecția cu COVID-19), unde a decedat în aceeași zi, la ora 12.45. Comorbiditati: obezitate, Parkinson.
  • Femeie, de 77 de ani, din Bistrița-Năsăud, internată în 3 noiembrie pe Secția Boli Infecțioase (pneumonie, insuficiență respiratorie acută), transferată în aceeași zi în ATI, unde a decedat în 6 noiembrie, ora 11.15. La internare, avea trecute din UPU diagnosticele: hipertensiune arterială, cardiopatie ischemică cronică, insuficiență renală cronică stadiul III.
  • Femeie, de 73 de ani, din Bistrița-Năsăud, internată în 22 octombrie pe Secția Cardiologie, transferată în 5 noiembrie pe Secția Boli Infecțioase, unde a decedat în aceeași zi, ora 16.00. Comorbiditati: cardiopatie ischemică cronică, insuficiență valva mitrala, stenoză valva aortica, bronhopneumonie obstructivă cronică.
  • Femeie, de 62 de ani, din Bistrița-Năsăud, internată în 30 octombrie pe ATI/Boli Infecțioase (pneumonie, insuficiență respiratorie acută), unde a decedat în 6 noiembrie, ora 22.40. Comorbiditati: diabet zaharat, hepatită cronică virală C.

Bilanțul total al deceselor înregistrate la nivelul județului Bistrița-Năsăud a urcat la 157. 

0 notes
625 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *