# Reziști sau ieși din casă? Cine are propuneri pentru primarul Crețu și cheltuirea/risipirea banului public să vină la dezbaterea pe buget de la „Apollo”! Sau să tacă pe veci! :)

 -  - 


Asociația Bistrița Civică organizează o dezbatere publică privind investițiile și chetuielile Primăriei Bistrița pe 2017.
Pe site-ul primăriei este prezentat proiectul de buget pe 2017, aflat momentan în dezbatere publică. Cetățenii municipiului pot face sugestii și propuneri, după care bugetul local va fi dezbătut în comisii și supus la vot în plenul Consiliului Local.

Primăria municipiului Bistriţa a afişat, în data de 27.02.2017, spre consultare publică Potrivit prevederilor art. 39, alin. 3 din Legea nr. 273/2006 privind finanţele publice locale. Locuitorii municipiului Bistriţa pot depune contestaţii privind Proiectul de buget, în termen de 15 zile de la afişarea acestuia.

 

s22

 

 

 

 

 

 

Cum P.S.D are majoritate în consiliul local și opoziția NU are pârghii în acest sens, proiectul pe buget va trece în forma prezentată de inițiator. Tocmai de aceea, Asociația Bistrița Civică a organizat această dezbatere publică.

Asociația Bistrița Civică încearcă să implice societatea civilă în deciziile administrației locale și prin Forin Chereji a mai avut o astfel de dezbatere publică pe tema Pădurii Codrișor. În bugetul pe 2017, municipalitatea a alocat 80.000 de lei pentru amenajarea Pădurii Codrișor, după ce proiectul centurii de sud a pierdut finanțarea europeană.

Discuțiile societății civile pe tem bugetului local vor avea loc azi în sala mare a clădirii Apollo, de la ora 18. La întrunire sunt invitați toți bistrițenii.

Loading

bookmark icon

One thought on “# Reziști sau ieși din casă? Cine are propuneri pentru primarul Crețu și cheltuirea/risipirea banului public să vină la dezbaterea pe buget de la „Apollo”! Sau să tacă pe veci! :)

    Sorry, comments are closed.