Ultimele noutati

Dezbatere pe buget! Oare acum vine lumea la întâlnirea cu Ovidiu Crețu? Să-și spună “of “-ul către cel mai bun primar din țară?

Primăria municipiului Bistriţa anunţă organizarea dezbaterii publice privind proiectul Bugetului de venituri şi cheltuieli al Municipiului Bistriţa pentru anul 2017.

De data asta, întrunire cu primarul Crețu!

z27-CopyÎn 3 martie, aproximativ 50 de persoane au participat la o dezbaterea publică pe bugetul local, inițiată de Asociația Bistrița Civică. Întrunirea a avut loc în sala extensiei UBB de la Appolo. La discuții au fost prezenți membrii ai PNL, ecologiști, studenți și cetățeni ai Bistriței care au făcut propuneri pentru bugetul pe 2017. Florin Chereji a moderat întâlnirea și invitații au expus propuneri pentru cheltuirea eficintă a banului public.

 

Au fost cetățeni care s-au plâns de taxa pe gunoi și de coletarea care se realizează foarte prost, de banii risipiți pe cultură de proastă-calitate, dar și lipsa unui plan integrat pentru atragerea turismului.

A II-a dezbatere va avea loc în data de 14 martie 2017, începând cu ora 16, în sala mare de şedinţe a Primăriei municipiului Bistriţa din Piaţa Centrală nr. 6. La dezbatere vor fi prezenți consilierii locali dar și primarul Ovidiu Crețu. Întâlnirea este deschisă publicului-larg iar cetățenii pot face sugestii și interpelări privind bugetul pe 2017 și cheltuirea banului public.

Program investitii publice 2017

Proiect buget 2017

 

Citiți și:

 

z45

FOTO – VIDEO cu dezbaterea pe buget! Mesaje către Crețu: se fac lucrări de proastă calitate, e kitsch urbanistic, se aruncă bani pe prostii. Scurt-rezumat cu cetățenii care NU mai REZISTĂ !
Comentarii

  • De ce sa vina oamenii la o asa-zisa “dezbatere” atata vreme cat parerile lor nu conteaza ? Niciodata nu a tinut cont de altii primarul “stie-tot” , deci de ce sa ne mai pierdem vremea cu niste discutii inutile ?

Caricatură

Ziar de Bistrita